sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Savusiikaleipäset

Tässä leipä, joka sopii vähän vaativampaankin makuun. Hyvä suolainen herkku kahvipöytään tai mainio välipala, sopii myös naposteluun viinin kera.
  • saaristolaisleipää (ohje: leivät ja limput)
  • 1 tlk creme fraichea
  • 1 dl kermaa
  • 1 pienehkö savustettu siika
  • ruohosipulia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • sitruunanmehua
Saaristolaisleipäpalat paistetaan voissa pannulla molemmin puolin. Vatkataan kerma ja sekoitetaan joukkoon ranskankerma sekä perattu ja silputtu siika. Lisätään ruohosipuli ja mausteet. Levitetään kunnon kerros hieman jäähtyneiden leipäpalojen päälle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...