perjantai 28. joulukuuta 2012

Valkosipuliset punajuuripihvit

Poikien yksi ehdoton suosikkiruoka on punajuuripihvit. Tänään oli tarkoitus tehdä kalaruokaa, mutta kalakauppa olikin kiinni, joten piti turvautua jauhelihaan. Valkosipuliset punajuuripihvit, makoisat uunikasvikset ja Beaujolais-villages cuvee 3 fleurs. Kevyt, hapokas, vadelmainen, hennon herukkainen, kevyen mausteinen. Sopii liha- ja kanaruuille sekä pikkusuolaisille.
  • 600g nauta-sika jauhelihaa
  • 150g valkosipulimausteista tomaattimurskaa
  • 1 pussi sipulikeittoa
  • 2 kananmunaa
  • 1,5 dl korppujauhoja
  • 5 etikkapunajuurta raasteena
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl pippurisekoitusta
Sekoita tomaattimurska ja mausteet sekaisin ja lisää jauheliha. Muotoile pellille leivinpaperin päälle  pihvejä ja paista 200 asteessa vajaa puolisen tuntia. Tämän ohjeen pihvit eivät ole kovin mausteisia, joten jos haluaa lisää tulisuutta voi laittaa enenmmän paprikaa sekä pippuria ja vaikka chilijauhetta.

1 kommentti :

  1. Onnea uudelle blogille! :)

    Aivan ihastuttava kuva ja hyvännäköiset pihvit! Niitä voiskin kokeilla kasvisversiona!

    Innolla odotellaan uusia postauksia ja mielellään tullaan testailemaan kokkailuja. Nehän on tunnetusti aina loistavia! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...