tiistai 8. tammikuuta 2013

Auringon välkettä

Luulenkohan vaan vai onko kesästä lähtien ollut pilvisempää kuin tavallisesti? Täällä aurinkosaarella on tottunut siihen, että varsinkin kesäisin aurinko paistaa lähes jatkuvasti, mutta tämä syksy ja talvi ovat olleet jotenkin ankeita. Oikein odottaa niitä päiviä, kun aurinko pilkottelee pilvien raosta. Sunnuntai oli tosi kaunis päivä ja kirjahyllykin kylpi kauniissa auringon välkkeessä. Olisipa tuollaista loistoa hiukkasen useammin.

7 kommenttia :

 1. Noita hetkiä alkaa oikein kunnolla arvostaa, ovat todellakin harvinaisia hetkiä! :)

  VastaaPoista
 2. Juuh, samaa oon miettiny. Viimeksi tänään ulkoiltiin lasten kanssa ja oli niin, niin harmaata. Ne talvipäivät on tosiaankin ihania kun aurinko paistaa, saa itsekin kummasti lisää virtaa.

  VastaaPoista
 3. Yhtenä päivänä täällä meilläkin on aurinko männynlatvoja kurkotellu...Mutta kuinkas onkaan päivän valosa aika jatkunut, ihanata :)

  VastaaPoista
 4. Valonkaipuu on täälläkin kova ja noista hetkistä, kun aurinko näyttäytyy tahtoisi saada kaiken irti. Minusta tammikuun pilke antaa kyllä jo lupauksen, että matkaamme kohti lisääntyvää valoa ja kevättä, ihanaa:)

  Valoa ja vointeja!

  VastaaPoista
 5. Oi mie ootan että kevätaurinko saapuu tänne pohjoiseen, kyllä se on jo taivaanrannasta kurkkinutkin, mutta niin pienen hetken vain. Viime päivät ovat tosin olleet pilvisiä, joten se 3,5 tunnin päivä ei kovin valoisa vielä ole;)

  VastaaPoista
 6. Teillä on hieno kirjahylly. Kauniisti kirjat järjestetty yhteensopiviksi. Kevättä kohti mennään, valoa odotellaan!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, Sinäkin olet kirjojen ystävä! Taidokkaasti ja kauniisti olet asetellut kirjasi hyllyyn! Itsellä Ikean mallistoa oleva kirjahylly, johon kapeampia kirjoja mahtuu kaksi peräkkäin ja silloin joskus saa tosissaan etsiä haluamaansa kirjaa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...