sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Granaattiomenasiirappi


Tässä on jäätelöresepti aikuiseen makuun. Ihan tavallista vaniljajäätelöä granaattiomenasiirapin kera. Tämä on tällainen oma keksintä ja varsinainen granaattiomensiirappi on hiukan erilaista. Laitetaan yhden granaattiomenan siemenet kulhoon ja kaadetaan päälle Fresitaa. Annetaan siementen maustua rauhassa. Keitetään 1 dl vettä ja 1 dl sokeria niin kauan, että tulee siirappimaiseksi. Lisätään 1 tl sitruunanmehua. Noukitaan siemenet ja osa Fresitasta lusikalla. Tässä välissä kannattaa juoda pois hyvin maustunut jäljelle jäänyt Fresita kulhosta. Siemenseos sekä granaattiomenan mehu lisätään siirappiseokseen ja nautitaan jäätelön, lettujen tai kermavaahdon kera.


8 kommenttia :

 1. Herkullisen raikas granaattiomenasarja siulla tänä viikonloppuna ollut :) Itse söin ko hedelmää vasta toissa kesänä ekakertaa ja tajusin, että siemeniä on kiva käyttää koristeina.

  VastaaPoista
 2. Taatusti taivaallisen hyvää:)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani :).

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta löysin tieni tänne, kun olin vuodenvaihteessa nettipimennossa. Onnea uudelle blogille! Minä jatkan uusimpien postauksiesi lukemista!

  VastaaPoista
 5. Liityin joukkoon, kun löysin tänne Nainen Talossa -blogin kautta... :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania herkullisia ohjeita granaattiomenan hyödyntämiseen, mistähän aloittaisi :), suklaa on kyllä suurta herkkuani, siitäpä siis.

  VastaaPoista
 7. Kivan tuntuinen granaattiomenasiirappi:)
  Olen postannut hieman erilaisesta granaattiomenasiirapista täällä
  http://appelsiinejahunajaa.blogspot.co.il/2012/09/suolaisenmakea-quinoasalaatti.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...