tiistai 8. tammikuuta 2013

Reposaari -talvi


On aikoja, jolloin on liian raskasta uskoa tulevaan, emme vain väliaikaisesti ole riittävän rohkeita. Kun näin käy, keskity nykyhetkeen. Löydä elämästäsi pieniä iloja ja onnen hetkiä, kunnes rohkeus palaa. Odota ilolla seuraavan hetken kauneutta, seuraavaa ateriaa, unta, hyvää kirjaa tai elokuvaa. Odota että ehkä tänä iltana näet tähtiä tai huomenna aurinko paistaa. Upota juuresi tähän hetkeen kunnes voimasi kasvavat ja pystyt ajattelemaan myös huomista.

 -Ardis Whitman-

7 kommenttia :

 1. Olipa kiva, että olit klikkautunut lukijaksi ja osasin löytää tänne sun mielenkiintoiseen blogiin! Vaikuttaa tosi ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Tämä sitaatti sopii hirveän hyvin tähän hetkeen, ei onneksi ihan meidän elämäämme, mutta läheltä liippaa. Kauniita kuvia täällä taas :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia täällä. Taipanpa jäädä lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Tulinpa vastavierailulle, lämpimästi tervetuloa lukijaksi:) Kaunis tuo sinun kirjoittama teksti ja kauniita kuvia blogissasi, aion käydä vastakin vierailulla. Mukavaa päivää sinulle sinne Reposaareen. Suomen tietämys on vähän huono, en osaa paikantaa missä se on mutta kaunista siellä ainakin on:)

  VastaaPoista
 5. Tämä ajatelma pitää ihan pistää talteen :)
  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Tuota olen joutunut harjoittelemaan viime aikoina. Hetkessä eläminen on vaikeampaa kuin uskoisi. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...