torstai 24. tammikuuta 2013

Reposaari -talvi


12 kommenttia :

 1. Rauhallisen kaunis kuva, talvea parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana maisema ja upea sommittelu :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kuva, voimakas ja rauhallinen yhtä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Kuviesi kautta olen tosi ihastunut Reposaareen! Täällä järven lähellä (onneksi meiltä kuitenkin on vain n.400 m rantaan)näkee niin erilaista vesimaisemaa. Saanko udella, että näkyykö meri teille sisälle kotiin? tai pihalle eli voiko sitä tarkkailla monta kertaa päivässä? asuin joskus opiskeluaikana Tampereen Pispalassa, ja näin ikkunastani Pyhäjärven. Vuodenajat saivat silloin aivan uudet ulottuvuudet kun seurasi jäätilannetta, sumuisuutta ym! Kiitos muuten tuon skonssireseptin jakamisesta, leipä on loppu, joten taidanpa heti tehdä iltapalaksi :)

  VastaaPoista
 5. Reposaari on kyllä tavattoman idyllinen paikka. Meiltä on noin 100 metriä rantaan, joten voi sanoa, että yläkerrasta meri näkyy, mutta rantatonttia emme omista :). Täällä tulee silti tarkkailtua merta ihan joka päivä, sillä saari on kohtuullisen pieni ja aina ranta näkyy jostain päin, kun täällä kuljeskelee.

  VastaaPoista
 6. Rauhoittava kuva ja vaihtelua näin painonhallinnassa olevalle mammalle. Tulosta tullut ja kun tavoite saavutettu otan käyttöön tuon herkkupäivän ja käyän näitä ohjeitasi. eli odotellen.

  VastaaPoista
 7. Ihania maisemia! Tää on parasta matkailumainosta. Piti ihan katsoa, missä on Reposaari. Jostainsyystä mulla on monta blogiystävää sieltä suunnalta, jostain kumman syystä :D

  VastaaPoista
 8. Kauheesti kaikkia herkkuja täällä. Nyt kyl meinaan kokeilla noita suklaamarenkeja! Saas nähdä, saanko yhtä kauniita aiakiseksi kuin mitä sinun marenkisi ovat.

  VastaaPoista
 9. Tämän vuoden tammikuussa on ollut tosi upeita värejä! oliko viime vuonnakin? vai olenko nyt katsellut eri silmällä ... sulla on ihania kuvia !

  VastaaPoista
 10. Upea kuva talven kauneudesta. Levollinen ja voimallinen. Olen ollut jo pitkään Reposaaren viemä- kuviesi ansiosta:)

  Kaunista viikonloppua ystäväinen!

  VastaaPoista
 11. Beautiful framed postcard with a touch of pink!

  VastaaPoista
 12. Rakkautta ilmassa? Kaunista, kuten niin moni muukin kuva blogissasi. Täytyypä laittaa seurantaan... Kiitos kun kävit pyörähtämässä Lepolandia majakassa ja jäit jäseneksi. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...