perjantai 25. tammikuuta 2013

Ruokailutilaa
Meillä on ruokailutilassa vanha senkki, joka on toiminut lasikaappina. Valitettavasti se on liian pieni ja osa laseista keittiön kaapeissa, joissa jo muutenkin ahdasta. Pitkän aikaa olen katsellut sopivaa vitriiniä ja nyt löysin sellaisen Nordalilta. Oitis ilmoitin Ukolle, että tilaan kaapin itselleni syntymäpäivälahjaksi ja nyt odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Parin viikon päästä pitäisi olla tulossa. Ukko on sitä mieltä, että meille ei saa ostaa enää yhtään astiaa, mutta kun saan ison kasan varastoja tuonne uuteen kaappiin, voin taas huoletta sijoittaa muutamaan kipposeen. Sitäpaitsi Ukko ei edelleenkään keittiöremontin jäljiltä tiedä mitä missäkin on, joten aina voi uusista kipposista todeta, että nämähän ovat olleet meillä jo niin kauan.

20 kommenttia :

 1. Sarppu, tuo vanha senkki on kaunis.Ethän vain ole sitä pois heittämässä...

  Ukko ja Ukot eivät pysy perässä, kun vie astioita muutenkin täpötäyteen välivarastoon ja/tai kellariin. R. ei tajua enää yhtikäs mitään, kun kuppia ja kippoa on kukkaruukkujen, säilöntärasioiden ja muun roinan joukossa;-)

  Ihastuttava ruokailutila!

  VastaaPoista
 2. Olen saanut tuon senkin mummulta ja pappalta, joten en tosiaankaan ole laittamassa pois, saa arvoisensa uuden paikan :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis ruokauluhuone sekä kattaus. Ihalin tuota senkkiä ja taulua sen yllä. Ovat oikeen tyylikkäät ja kauniit.

  VastaaPoista
 4. ;D Onneksi ukkoja on aika helppo naruttaa! Teillä on ihanan tyylikäs, kotoinen ja rauhallinen tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Hih... oot "perinteinen" nainen ;D

  VastaaPoista
 6. Saman tyylinen senkki, joka oli mun mummolla ja papalla aikanaan.
  Älä ihmeessä luovu siitä.

  VastaaPoista
 7. Kyllä remontin jälkeen tuo ruokatila on avara ja kaunis. Kattaus upea.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kattaus.♥

  VastaaPoista
 9. Hieno kattaus. Ihan vaan muuten kysyn, että onko teillä joka päivä noin täydellinen kattaus?

  VastaaPoista
 10. Kaunis kattaus:) Ja minä olen hulluna astioihin,mutta ei ole enään tilaa yhdellekään!
  Ihana tuo mustikkaherkku alempana,nami nami:)

  VastaaPoista
 11. Kiva tuo taulu senkin yllä - mukavan linjakas koko ruokailutila :)

  VastaaPoista
 12. Kaunis ruokailutila ja upea kattaus! Se on muuten suuri etu etteivät miehet (tai ainakaan omani) ole kovinkaan hyvin perillä siitä mitkä kipat ovat uusia ja mitkä vanhoja... Hih!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Olisihan se hienoa, jos joka päivä olisi pöytä katettu hienosti ja ruuat täydellisen hyviä, mutta kyllähän se touhukas arki aiheuttaa sen, ettei siihen yksinkertaisesti ole aina aikaa. Silti mitä vanhemmaksi tulee ja mitä isompia lapset ovat, niin haluaa kattaa kauniisti sekä syödä hyvin ja nauttien. Jos kerran joka tapauksessa on syötävä, miksei siitä yrittäisi mahdollisimman usein tehdä nautinnollista hetkeä. Mielestäni on myös tärkeää, että muksut oppivat edes jonkin sortin pöytätavat ennenkuin lentävät pesästä. Niin ja kyllä meillä näkyy välillä Aku Ankkoja pöydässä, kun ei syödä yhdessä ;).

  VastaaPoista
 14. Kaunis tila, ihastuttava kattaus. Pääasia, että joskus saa laittaa myös kotona pöydän kauniisti. Perusarkihan onkin sitten eri juttu.

  VastaaPoista
 15. Kaunis harmoninen kattaus, ihana on tuo vanha senkkisikin :). Tuo on totta että ukoille voi sanoa , että onhan tämä ollut jo kauan meillä ja eiku lisää astioita ostamaan :).

  VastaaPoista
 16. Uudet kipot ovat kertakaikkiaan ihania. Viimeinen ihastukseni on Arabian Paratiisi Purppura, vanha klassikko mutta uuden värisenä - niin kaunis! Eilen vasta minulle selvisi, että Stockmannilla on siihen yksinoikeus ja siksi myydään vain siellä, kuuluu osana Stockmannin 150-vuotisjuhlavuoden juttuihin. Minullakin kaappitila loppuu.
  Senkkisi on kaunis. Kiinnostuneena odotan uutta vitriiniä.

  VastaaPoista
 17. Sanonpa vain Sarppu, että kohta ukolla tosiaan on syytä ajaa uusi auto pihaan ;) astioita, vitriiniä jne :) kaunis kattaus!

  VastaaPoista
 18. Mä niin ymmärrän sua :D

  VastaaPoista
 19. Ihana keittiö teillä. juu teille sopii myös vitriinikaappi. Meillä on ruokailuryhmän kanssa vitriinikaappi lasiovilla....joka on upotettu seinään. Näkyy kategoriassa ruuanlaitto ym...jossain kattaus kuvissa.
  Pidän itse myös vitriinkaapeista,sieltä näkyy kauniisti kaikki ja uusin villitys tuolle miehelleni olisi että saisin led valot tuonne kaapistoon...sellaiset meillä olisi jo ostettu.....toinen asia milloin ne on asennettu!

  Teillä syödään myös kauniisti ja katetaan sen mukaisesti. Kauniit kattaukset kuvissa.
  Oikeen leppoisaa la ehtoota sinne päin!

  VastaaPoista
 20. Nimetön27/1/13

  What a wonderful dining table!
  I would love this.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...