torstai 31. tammikuuta 2013

Savunmakuinen uunilohi


Tässä puolestaan nopea ja hyvä ohje kalaresepteihin. Huuhdotaan file kylmällä vedellä ja poistetaan ruodot ja nahka. File laitetaan uunivuokaan ja pinnalle ripotellaan suolaa ja mustaapippuria. Fileen päälle laitetaan myös reilusti ruohosipulia sekä viherpippureita. Kaadetaan ruokakerma vuokaan ja kypsennetään file uunin alaosassa 175 asteessa 40 minuuttia. Tarjotaan perunoiden ja kasvisten tai jasmiiniriisin kera.
  • kirjolohifilee (n. 800g)
  • 1 tl viherpippuria
  • merisuolaa
  • ruohosipulia
  • mustapippuria
  • 1 prk Kippari ruokakermaa

2 kommenttia :

  1. Nam, hyvännäköinen ja varmasti maukkaan makuinenkin ruoka :)

    VastaaPoista
  2. Helppo ja varmasti hyvää ! Nam :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...