sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Valkosuklaiset mustikkamuffinssit

  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 100 g voita
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vanillinisokeria
  • 1 dl flora vanillaa
  • 80g valkosuklaata
  • 2 dl mustikoita
Sulatetaan rasva ja annetaan jäähtyä. Vatkataan munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistetään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Rouhitaan valkosuklaa. Lisätään erissä vuorotellen rasva, jauhoseos ja flora vanilla. Sekoitetaan joukkoon varovasti ensin suklaarouhe ja sitten mustikat. Ripotellaan muffinssien päälle mustikoita. Paistetaan 200 asteessa 15-20 minuuttia. Kuorrutteena näissä muffinsseissa on tuorejuustokuorrute. 75g maustamatonta tuorejuustoa, 1 tl vanilliinisokeria ja 2 dl sokeria vatkataan sekaisin ja pursotetaan muffinssien päälle.

1 kommentti :

  1. Aivan ihastuttavia nuo kaikki suklaaherkut! Tekisi mieli maistaa kaikkia. Valkosuklaa-mustikkamuffinsseja tein itsekin kesällä, tosin ilman kuorrutetta.:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...