keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Grana Padano


Grana Padano on italialainen raakamaidosta valmistettu ohutkuorinen, puolirasvainen, kova juusto. Juusto kypsyy 12-24 kuukauden ajan ja ominaisuuksiltaan se muistuttaa parmesaania.  Grana Padano on kuitenkin miedompi, edullisempi ja kiinteämpi. Juusto onkin Italian suosituimpia. Grana Padanon maku on mieto, hiukan hapokas ja aromaattinen. Se sopii raasteena erilaisiin ruokiin ja siivuina pöytäkäyttöön.

5 kommenttia :

  1. Ilosta torstaiaamua kammarista ! Justiisa tätä ussein meilläkin käyteteään ja se parmesaanin asemesta vaikkapa cesar-sallaatissa :)

    VastaaPoista
  2. Kuvasta arvuuttelin onko kyseessä saippua, silavanviipale vai mikä herkku :) Mutta sehän olikin oikea herkkujen herkku, hieman oudosta kulmasta.

    VastaaPoista
  3. Tää on niin hyvää,nam! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Tämä taitaa mennä mulla kokeiluun, kiitos vinkistä :) Huomaan, että olen aika yksipuoleinen juustojen kanssa, joten laajennusta siihen repertuaariin kaivataan :))
    Ja aivan ihania on nää sun kuvat!

    VastaaPoista
  5. Grana Padanoa tulee useinkin ostettua.Olen myös käyttänyt sitä pestossa,mielestäni sopii sen kanssa hyvin:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...