maanantai 4. helmikuuta 2013

Haastelua


Nyt on tullut niin paljon haasteita ja tunnustuksia, että en tahdo perässä pysyä ja yhtenä haasteena on kertoa kahdeksan paljastusta. En osaa mitään paljastella paitsi toissapäivänä, kun vähissä pukineissa seisoin keittiön pöydällä ikkunan edessä ja kuvailin ruokakuvia. Pakko olla tosi nopea, ettei kaikki tule syödyksi ennen kuvan ottamista. Totesin sitten yhtäkkiä, että minuahan ihaillaan hartaasti sieltä kadulta. Tuli aika kiire pöydältä alas. Ukkokin on jo facebookissa asiaa naureskellut. Minä vaan selvennän tätä siksi, ettei ala pienessä paikassa huhu liikkua, että siellä se strippaa Ukolle keskellä päivää ;). Kiitokset kaikista haasteista, yritän vastailla mahdollisimman moneen.

7 kommenttia :

 1. Voi olla, että pieni juoru on lähetenyt liikkeelle :)) ja saattaa niitä kävelijöitä kadulle ahkerammin tulla.

  VastaaPoista
 2. Kuvatessa äkkiä unohtaa kaiken muun.:D Itse käyn paljon kuvaamassa ruokia ulkona, ja usein tulee jotain annosta käytyä kuvaamassa niin kiireessä, ettei ehdi sen kummempia päällysvaatteita laittelemaan. Siinä sitä sitten koittaa samalla vilkuilla, ettei kukaan satu menemään ohi tai ilmesty meidän pihaan, kun päällä on vain ehkä joku kerrasto, yöpaita, saunatakki tai vastaavaa.;)

  VastaaPoista
 3. Ei alaston- vaan puolialaston kokki :D

  VastaaPoista
 4. Hih, Ihan näen sinut, kun huomaat että sinua katsellaan. Hurja tunne varmasti. Täälläkin on niin sattunut vaikka maalla asutaankin.

  VastaaPoista
 5. :))) hauska paljastus :)

  VastaaPoista
 6. Hih, varsinainen paljastus :D

  VastaaPoista
 7. Hihhih... naapureillakin jotain ohjelmaa päiväsaikaan ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...