tiistai 26. helmikuuta 2013

Italialainen kanakastike


  • 600g maustamattomia broilerin filesuikaleita
  • 1 pkt pekonia
  • 1 iso punasipuli
  • 1 tlk valkoisia papuja
  • 3 porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 1 dl valkosipulimaustettua oliiviöljyä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl oreganoa
  • 1/2 ruukku basilikaa
  • suolaa
  • mustaapippuria
Kuullotetaan pannulla sipuli sekä pekoni ja lisätään broilerisuikaleet ja ohuiksi leikatut porkkanasuikaleet, paistetaan lihat kypsäksi. Lisätään paprikat, paistetaan hetki ja lisätään tomaattimurska, valkoviini, sitruunanmehu, oliiviöljy, silputtu valkosipuli sekä mausteet. Annetaan kiehua hiljalleen kypsäksi, tarkistetaan maku ja lisätään suolaa sekä mustapippuria tarpeen mukaan.

5 kommenttia :

  1. Näyttääpä herkullisen täyteläiseltä. Tätäkin pitää ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Mulla onkin kanasuikaleita ostettuna.Voisin kokeilla huomenna.Ihan kaikkia aineksia ei ehkä löydy,mutta pitää tehdä sen mukaan sitten.Herkulliselta vaikuttaa.

    VastaaPoista
  3. Maistuuko tuossa enää yhtään broileri, meinaan kun on aika tuhdit mausteet ja paljon valkosipulia?

    VastaaPoista
  4. Tämä mausteisempi versio on meillä Ukon herkkua ja minä taas pidän ihan erilaisesta eli tuosta seuraavasta vaihtoehdosta :).

    VastaaPoista
  5. Sun ruokareseptitkin näyttävät vaan niin hyviltä! Nälkähän tässä tulee. Kunpa itsekin jaksaisi panostaa enemmän ruuanlaittoon.. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...