sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kevättä ilmassa
Aina aikaisempina vuosina on käynyt niin, että tulppaaneista kuolevat kukat, vaikka lehdet ovat vielä vihreitä ja hyväkuntoisia. Tänä keväänä lehdet kuolevat ensin ja kukat ovat vielä ihan hyviä. Tänään sitten tein tulppaanin kukista pieniä nippuja, kun en malttanut poiskaan heittää. Lehdet olivat jo melkein keltaisia. Ja koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Nimittäin tuo vihreä ei ole kuulunut lempiväreihini, mutta muutamana vuonna näin alkukeväästä on iskenyt sellainen kevään vihreän värin vimma, joka kestää muutamia viikkoja. Onhan se aika raikas ja aurinkoinen.

4 kommenttia :

 1. Kaunis keväinen fiilis kattauksessa. Täällä on ollut pimeä viikonloppu, ei siis keväisiä fiiliksiä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattaus ja loistava idea tulppaanin kukille, joista totta tosiaan lehdet menevät aika nopeasti huonoiksi...

  VastaaPoista
 3. Sarppu, hurjan kaunista♥ Minullakin on nälkä tiettyyn vihreään, ei siihen '70 -luvun vihreään, vaan harmaan vihreään, limeen ja oliiviin. Googlaa Marimekon kuosi Kevätleikki, jossa vihreän sävyt leikkivät turkoosin ja keltaisen kanssa...

  Arvaappa mitä, ostimme eilen halppisvalkkarilaseja, ei siis Essence. Halusimme matalampijalkaisia, mutta suutuntuma ohut, ja hinta niin halpa, että raaskii kattaa terassille ja viedä vaikka alapuutarhaan. Kolme lasia 8 euroa, joten hankimme lisää. Äsken testasimme Alsacen valkkarilla kera kuhan ja toimivat.

  Mahtavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kattaus :) Olen huomannut tämän saman oudon ilmiön, että ensin menee lehdet ja sitten vasta kukka.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...