lauantai 9. helmikuuta 2013

Mansikkainen eggnog


Tämä on tällä hetkellä suosikkini. Nopea, helppo ja herkullinen. Ainekset sekoitetaan hyvin tehosekottimella ja annostellaan laseihin. Päälle kermavaahtoa. Eikä sitten puhuta kaloreista mitään.
 • 4 dl mansikkajäätelöä
 • 2 dl maitoa
 • 2 dl kuohukermaa
 • 4 cl Bacardi rommia
 • 4 cl Bols Advocaat munalikööriä
 • 5 rkl mansikkasurvosta
6 kommenttia :

 1. Ja kyllä maistuis tämä herkku.

  VastaaPoista
 2. Erittäin herkullisen näköistä, todellakin kaloreita ei kannata laskea, välillä pitää nautiskella.
  Sinulla on muutenkin blogissasi aivan ihania reseptejä, monet on helppo valmistaa ja juuri se on minun mieleeni, näin viikonloppuisin voi antaa ruuan ja herkkujen tekemisillekin aikaa :)).

  VastaaPoista
 3. Nimetön10/2/13

  Täälläkin blogissa kuten monessa muussakin aikaisemmin olen huomannut että poistetaan kommentteja eipä täällä sitten viitsi enää vieraillakaan.....

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy kyllä sanoa, että en ole koskaan poistanut yhtään ainoata kommenttia, en edellisestä blogista enkä tästä, paitsi omiani, jos on tullut hirveästi kirjoitusvirheitä :). Valitettavasti blogger on viimeaikoina jotenkin reistaillut ja Hannah esimerkiksi kirjoitti, että hänen yksi kommenttinsa ei ole kirjautunut näihin kommentteihin, todella harmillista, enkä itse voi sille mitään. Tätä on nyt muuallakin ollut ja toivotaan, että vika poistuu. Kiitos, että otit asian esiin. Luen kyllä kaikki kommentit tarkkaan ja niitä on kiva saada :).

  VastaaPoista
 5. Tyttömäisen vaaleanpunainen eggnog malja viiveellä tulevalle onnentoivotukselle!
  Liukasta laskiaissunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Looks great and also very romantic:-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...