maanantai 11. helmikuuta 2013

Mansikkapirtelö


Tämä on sellainen perinteinen resepti. Mukavaa vaihtelua saa, kun korvaa maidon omenamehulla ja laittaa joukkoon hiukan tuoretta tai kuivattua minttua.
  • 200g pakastemansikkasurvosta
  • 3 dl maitoa
  • 0,5 l mansikkajäätelöä
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • vaahtokarkkeja

8 kommenttia :

  1. Itsetehty pirtelö on niin namia!

    VastaaPoista
  2. Njam - houkutteleva pirtelö! :)

    VastaaPoista
  3. Voi herttinen tätä sinun herkkutaivasta...Nuo kakkutikkarit ainaski mietinnässä ja tuota mansikkaista eggnoggia kokkeillaan heti viipymättä ensi viikonlopulla :)

    VastaaPoista
  4. Eipä tässä muuta voi sanoa kuin että nam! :)

    VastaaPoista
  5. Voi, nam..mikä herkku ja nuo tikkarit aiemmin on hyvännäkösiä:)

    VastaaPoista
  6. Oi pakko koittaa illalla! :))

    VastaaPoista
  7. Tästä tulee lapsille tänään ylläri välipala :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...