perjantai 1. helmikuuta 2013

Mascarpone sharonit


Todella helppo ja herkullinen jälkiruoka. Samalla ohjeella voi täytellä myös vaikkapa säilykepersikan puolikkaita, kunhan lyhentää kypsymisaikaa. Ohje on otettu joskus Supermarketin lehdestä.
  • 8-10 sharonhedelmää
  • 250g mascarponejuustoa
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl mantelilastuja
Hedelmät huuhdotaan ja niistä leikataan kansi pois. Koverretaan lusikalla sisus kulhoon. Sekoitetaan juustoon sokerit ja hedelmien sisus. Täytetään hedelmät seoksella ja laitetaan päälle mantelilastuja. Kypsennettää 220 asteessa 10 minuuttia tai kunnes juusto alkaa hieman valua ja mantelilastut ovat saaneet hiukan väriä. Tarjoillaan hieman lämpiminä.

6 kommenttia :

  1. Voi nam.. näitä pitää kyllä tehdä. Hyvää viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Oi, ompa herkullinen ohje. Sharonit on niin hyviä, ei vain ole koskaan tullut leivottua niistä mitään.

    VastaaPoista
  3. Pitäisköhän kokeilla? Herkullinen ohje ...

    VastaaPoista
  4. Osaat kyllä ylättää, taas kerran uus ohje! Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Ihana ohje ja varmasti hyvää.

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa enemmän kuin herkulliselta!
    T. nim.merk. I ♥ Sharon

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...