sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pähkinäinen mozzarellasalaatti


Ukko oli nuorempien poikien kanssa tänään laskettelemassa ja tein sillä välin esikon kanssa ruokaa. Esikon kärsivällisyys tosin riitti jälkiruuan valmistamiseen ja lopahti sitten siihen. Pääasia, että aina välillä on mukana kokkaamassa, että oppii jotain. Teimme alkuruuaksi pähkinäisen mozzarellasalaatin, joka tosin kelpaa kyllä vaikka välipalaksi tai päivän toiseksi ateriaksikin. Tähän sopii hyvin kastikkeeksi balsamicosiirappi. Keitetään 1 dl tummaa balsamicoa ja 1 dl sokeria niin kauan, että seos on siirappimaista, jäähdytetään.
  • 1 ruukku salaattia
  • 1 pkt mozzarellaa
  • 1 kurkku
  • kirsikkatomaattia
  • säilöttyjä mandariininlohkoja
  • suolapähkinöitä
  • cashewpähkinöitä
  • saksanpähkinöitä

5 kommenttia :

  1. Ooh, voi kun sais syödä tuota!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen salaatti! Ja alemmassa postauksessasi niin kauniin keväinen kattaus:)

    VastaaPoista
  3. Sinä se olet niin henkeäsalpaavan ahkera näiden ruokien ja postausten kanssa ettei perässä pysy ;)
    Kurkkimassa käyn vähän väliä, mitä tänään syötäisiin ...

    VastaaPoista
  4. Pähkinät kuuluvat salaattiin, itsekin laittelen usein salaatteihin erilaisia pähkinöitä :) Jälleen kerran sulla kauniita kuvia herkuista.

    VastaaPoista
  5. Nam, pähkinät tekee kaikesta astetta parempaa. Mä oon ihan mieletön pähkinäaddikti :D joskus jopa menee vähän ylikin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...