torstai 21. helmikuuta 2013

Peche ripiene al forno


Nopea herkullinen jälkiruoka. Valutetaan persikat ja kuivataan hyvin. Sekoitetaan keskenään hyvin murskatut keksit, 1,5 rkl Amarettoa, kananmunan keltuaiset ja sokeri. Laitetaan tahna persikan puolikkaiden keskelle, lisätään päälle nokare voita. Paistetaan 180 asteessa 20 minuuttia. Tarjoillaan vaniljajäätelön kera.
  • 2 tlk säilykepersikoita
  • 1,5 rkl Amarettoa
  • 6 kpl Digestive keksejä
  • vaniljajäätelöä
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 4,5 rkl sokeria
  • 3 kananmunan keltuaista
  • voita

7 kommenttia :

  1. Ihana ohje, helppo ja varmaan hyvää :) Pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Slurps, tuota voisi kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Nam. ei ehi kaikkee ihanaa kokeilemaan.

    VastaaPoista
  4. Tämän on pakko olla hyvää...!!

    VastaaPoista
  5. Oh! Ihanan helppo ohje ja herkullisen näköinen lopputulos. Pitänee kokeilla joskus. Tuo lautanen on myös hurjan kaunis!

    VastaaPoista
  6. Herkullisen ja yksinkertaisen tuntuinen ohje:)

    VastaaPoista
  7. Amaretto on ihanaa ja varmasti tämä jälkkärikin!

    Upea lautanen minustakin, kuten tuolla edelläkin jo todettiin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...