tiistai 26. helmikuuta 2013

Pollo al limone

  • 400g broilerin filettä
  • 1 sitruunanmehu ja kuori
  • 3 valkosipulia
  • 1 punasipuli
  • 1 vihreä paprika
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl paprikaa
  • 2 tl rosepippuria
  • tuoretta rosmariinia
  • 2 tl hunajaa
  • 1 dl valkosipulista oliiviöljyä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • minitomaatteja
Leikataan fileet pienemmiksi paloiksi ja ripotellaan päälle suolaa ja mustaapippuria. Kuullotetaan punasipulin palaset öljyssä, lisätään fileet ja ruskistetaan nopeasti molemmin puolin. Lisätään puolitetut tomaatit, paloiteltu paprika, valkosipulimurska, oliiviöljy, sitruuna, valkoviini sekä mausteet ja annetaan hautua pienellä lämmöllä kypsäksi kannen alla.


8 kommenttia :

  1. Omat vakiobroileripöperöt ovatkin jo alkaneet kyllästyttää. Siis lisää makuja pataan!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköistä, melkein tuoksunkin voin kuvitella!

    VastaaPoista
  3. Tätä mamma tekee huomenna. käy kuurilaisellekkin.

    VastaaPoista
  4. Maukkaan herkullisen näköistä. Kiitos, nyt alkoi makuhermoja kutkuttaa, joten pian jääkaapin ovi narahtaa.
    Ohjetta on kyllä ehdottomasti kokeiltava, joskaan ei nyt tähän hätään. Kiitos.

    VastaaPoista
  5. Ihania kanareseptejä - tämä ja tuo tomaattinen-kana lähtee heti kokeiluun! Ja perjantai-herkuksi (jos nyt maltan niiiin kauan odottaa) tuo unelmainen mustaherukka-sitruuna-tiramisu ... Nam nam!

    VastaaPoista
  6. Ja nätti! Kokeiluun menee heti! Kiitos!

    VastaaPoista
  7. Kanaruuat ovat vain niin hyviä, kuten tämäkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...