keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vaahtokarkkeja
Teimme pojun kanssa ystävänpäiväkarkkeja vaahtokarkeista, Wiltonin Candy Melts -napeista ja nonparelleista. Candy Melts -pussit ostettiin punaisena ja vaaleanpunaisena, niitä saa ainakin Sinooperista nettiputiikkien lisäksi. Pieniä nappeja sulatetaan mikroaaltouunissa haluttu määrä, jolloin saadaan kiva suklaanmakuinen massa ja värejä löytyy runsaasti. Tätä massaa on mahdollista sekoittaa myös vaikka kermavaahtoon, jolloin saadaan hauskanvärisiä koristeluvaahtoja. Muista käyttötarkoituksista en niin tiedä, mutta tähän karkkien koristeluun Candy Melts sopii erinomaisesti. Poju teki myös vaahtokarkkimuffinsseja ja pussitti niitä kavereille vietäväksi. Tosin aika monta vaahtokarkkia upposi myös omaan vatsaan, tekevälle sattuu.
12 kommenttia :

 1. Oih mitä herkkuja! Näihin pitänee sortua;)

  Mun viesti oli näköjään lentänyt taivaan tuuliin ed.postissasi. Kiitosta vielä ihanasta Runebergin torttujen(kin) ohjeesta!

  VastaaPoista
 2. NamNam! Nää näyttää vähän liian hyviltä! :D Muutenkin ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja varmasti maistuvatkin hyviltä!

  VastaaPoista
 4. Upeita herkkuja! Jos kaipaat haastetta, ota haaste vastaan blogistani hitunen.blogspot.fi.

  VastaaPoista
 5. Tosi herttainen ja kiva idea - voisi meidänkin pojat innostua... Ja oi kuinka upea ja mehukas kakku, sekä ne upeat suklaa-marscapone-maljat - tulenkin viikonloppuna inspiraatiota hakemaan täältä ensiviikolle (meillä on talvilomaa ja silloin on kiva valmistella kaikenlaisia herkkuja kotosalla :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten söpöjä! :)

  VastaaPoista
 7. Näiden tekoa kokeilen heti tänään, wau ja nams!

  VastaaPoista
 8. Oih♥! Mitä ihanuuksia. Noita voi nautiskella ensin silmillään ja sitten uusi nautinto, kun sulavat suussa. Vesi herahti herkkukielelle:)

  VastaaPoista
 9. Ihanan suloiset!

  VastaaPoista
 10. Onhan herttaisia namusia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...