maanantai 4. maaliskuuta 2013

Mustikkainen mascarpone


Tässä vielä yksi tällainen pirteä kylmä juoma. Pohjana mustikkasorbetin tapainen seos, jossa jälleen kuoret mukana. Pelkästä mustikan mehusta saa todella kauniin sorbetin, voin laittaa siihen ohjeen joskus erikseen.
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 3-4 dl mustikoita
  • 1 rkl situunanmehua
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rasia mascarponea
Keitetään sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa, jäähdytetään. Lisätään mustikat sekä mausteet ja sekoitetaan hyvin tehosekottimessa. Laitetaan pakkaseen ja kun seos on sopivasti jäähtynyttä, ei siis täysin jäässä, lisätään paketti mascarponea, sekoitetaan mahdollisimman vähän ja nautiskellaan.

8 kommenttia :

  1. Just viikonloppuna mietittiin kaverin kanssa, että mihinkäs kaikkeen mascarponea voisi käyttää. Tässäpä uusi oiva ohje :)

    VastaaPoista
  2. Ja minä just mietin, että mihin kaikki mustikat voisi käyttää :)
    Minä kun en juurikaan leivo - ja mustikkarahka tökkii pahasti!

    VastaaPoista
  3. Nam! Maistuisi täälläkin, mustikoita on. Kiitos taas vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos reseptistä, tämäpä vaikuttaa herkulliselta!
    Ja kun niitä mustikoitakin vielä pakkasessa riittää : )

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Harmi että pakastemustikat ovat täällä sen verran kalliita,ettei niitä oikein raaski ostaa.Suomessa sitten kesällä pääsen taas toivottavasti poimimaan mustikoita!
    Kuvasi ovat aina niin houkuttelevan nätit:)

    VastaaPoista
  6. Tätä pitää tehdä kun pakastimessa vielä reilusti mustikoita.

    VastaaPoista
  7. Mustikat ovat paras marjamme, variaatioita niiden nauttimiseen ei voi olla liikaa. Kiitos taas ohjeesta.

    VastaaPoista
  8. Tätä juuri äsken ja olipa hyvää! Huomenna linkitän tän blogiin ja mainitsen sut :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...