sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskakku







Tämä pääsiäiskakku on tehty lähes samalla ohjeella kuin pari postausta sitten ollut suklaakakku siskolleni. Sitruunainen limoncellotäyte on korvattu tavallisella vaniljarahka-kermavaahtoseoksella. Koristeena on marenkeja ja suklaamunia.



15 kommenttia :

  1. Suloinen kakku! Ja nuo suklaamunat alempana aivan ihania!

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää.

    Kiva lueskella tälläisiä blogeja.

    VastaaPoista
  3. Nam, maistuis kyllä mullekin.

    VastaaPoista
  4. herkullinen ja kaunis kakku.
    Onnenpensaan kukat vielä kanuniimmat.
    Minä olen unohtanut ottaa oksia sisälle, täytyykin jäydä hakemassa.

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis kakku, nuo pääsiäismunat niin nätin sävyisiä! Minun vispikone / se sähköinen vispaaja siis ... (On se sana väliksi kadoksissa) meni rikki, joten vatkattavia kakkuja ei nyt viikonloppuna työstetä (kermavaahto kyllä vatkautuu käsivoimilla mutta kuohkeutta puuttuisi kakkutaikinasta) ~ ensiviikolla uuden vispikoneen etsintään :) mukavaa viikonloppua sinulle, Sarppu!

    VastaaPoista
  6. Kakku on ihanaa! Onko se onnenpensas aito?

    VastaaPoista
  7. Namskis nams :)

    VastaaPoista
  8. Namskis nams :)

    VastaaPoista
  9. Kyllä onnenpensaan oksat ovat ihan aitoja, meillä on yksi iso pensas ja se kasvaa niin paljon, että otan joka kevät oksia sisään ennen pääsiäistä. Ovat niin kauniita :).

    VastaaPoista
  10. Kaunis kakku. Maistuu varmaan hyvältä. Oletpas aika leipuri!
    Onnenpensaan oksat ovat sitten viehkeitä ja niin ihania pääsiäisaikaan.

    VastaaPoista
  11. Sä vaan niinku jaksat ja jaksat leipoo! Ja ehdit? Wow, sanoit blogissani, että kiirettä pitää sulla. No ei kai kun on jauhoo sormissa koko ajan! :D Veteletkös näitä reseptejä päästä? Ilmeisesti vetelet, koska ei kirjoissa oon näin kivoja :D

    Leipoisin itekkin enemmän mut koulu opiskelu laiskistaa kummasti :D

    VastaaPoista
  12. :) Vetelen aika paljon päästä ja moni juttu on usean idean yhdistelmä. Kun perheessä on neljä urosta, jotka syövät paljon, on elämä jatkuvaa ruuanlaittoa. Joskus se saattaa olla ihan kivaakin, varsinkin jos on paljon reseptejä, ettei kerkiä kyllästymään ja jos koittaa jotain uutta, että mitäs tästä tulee. Täällä blogissa on tietenkin vain niitä onnistumisia. Ensinnäkin siksi, että yritän tehdä tästä itselleni keittokirjaa ja toisekseen siksi, että toivon näistä olevan jollekulle muullekin iloa. Yhtenä päivänä onnistuin tekemään jälkiruuan jota ei syönyt kukaan, passionjuustokupit, liian rasvaista ja paksua, huh, ilmeet olisi pitänyt saada ikuistettua :).

    VastaaPoista
  13. Vesi kielellä katselen tuota kakkua... Olen sinulta löytänyt monta hyvää reseptiä, kiitos, että jaksat niitä kirjoitella.

    VastaaPoista
  14. Ihania pääsiäiskuvia ja niin herkullisen näköinen kakku. Vaan nuo edellisen postauksen munat - ei millään meinaa käsittää, että keltuainen ei ole oikea keltuainen. Veikeä idea, täytyy poimia talteen. :)

    VastaaPoista
  15. Njam, mikä kakku!

    Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...