sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Paprikainen vuohenjuustokastike


Meillä käytetään tällaista itse kehiteltyä vuohenjuustokastiketta moneen tarkoitukseen. Nyt pääsiäisenä sitä syötiin jopa lampaan kanssa ja hyvää oli. Sopii kyllä hyvin dippikastikkeeksi vaikka sipsien kanssa tai salaatinkastikkeeksi. Tästä ohjeesta tulee aika iso annos, joten jos syöjiä on vähemmän, kannattaa puolittaa. Meillä tästä tykkäävät kaikki, joten isokin annos kuluu nopeasti.
  • 300g turkkilaista jogurttia
  • 1 prk (150g) Chavroux vuohenjuustoa
  • 100g creme fraichea
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 3 tl paprikajauhetta
  • 1 paprika pieneksi silputtuna
  • 1-2 tl ruokosokeria
  • reilu ripaus suolaa

2 kommenttia :

  1. Hyvältä vaikuttaa ja tuo pupuleivos on ehkä kaunein leivos ikinä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa herkulliselta. Meilläkin käytetään tuota turkkilaista jugurttia usein kastikkeissa ja onpa taidettu pistää vuohenjuustoakin sinne joskus. Mutta lisänä oli muistaakseni sitruunamehua ja silputtua korianteria.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...