perjantai 29. maaliskuuta 2013

Passionvanukas


Piristävä herkku jälkiruuaksi. Sekoitetaan ainekset hyvin kattilassa. Kuumennetaan hiljalleen kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Sekoitetaan voimakkaasti, ettei paakkuunnu. Annetaan hiljalleen kiehua pari minuuttia koko ajan hyvin sekoittaen. Annostellaan laseihin ja jäähdytetään jääkaapissa, lisätään päälle passionhedelmää. Tämä jakaa meillä mielipiteitä niin, että Ukko ja poju eivät tätä syö, muut taas kovinkin mielellään.
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 muna
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl maissitärkkelystä
  • 2 tl vaniljasokeria

2 kommenttia :

  1. On ihanaa, vähän samanlaista on meilläkin tehty. Passion kyllä sopii tällaisiin kermaisiin ja lempeisiin makuihin, kun on vähän kirpeä.:)

    VastaaPoista
  2. Mää voisin kyllä syödä :)
    Ihanaa pääsiäistä ! Käyn täältä hakemassa herkkureseptit, jos vaikka innostun leipomaan ...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...