torstai 7. maaliskuuta 2013

Pasta Bolognese



  • 400g naudan jauhelihaa
  • 400g sika-nauta jauhelihaa
  • 1 pkt pekonia
  • 2 kpl porkkanoita
  • 2 kpl sipuleita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustaapippuria
  • 2 pkt yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 Knorr lihafondi
  • persilijaa
  • 1 dl Grana padano juustoa
Kuoritaan porkkanat ja sipulit. Raastetaan porkkanat ja silputaan sipuli pieniksi paloiksi. Hienonnetaan valkosipulinkynnet ja pekoni. Ruskistetaan jauheliha murumaiseksi seokseksi ja siirretään lautaselle. Ruskistetaan sipulit ja pekoni, lisätään joukkoon porkkanaraaste, kypsennetään viitisen minuuttia. Kaadetaan seos kattilaan ja lisätään jauheliha, mausteet, tomaattimurska, vesi, viini ja fondi. Nostetaan kansi päälle ja haudutetaan tunti, lisätään lopuksi juustoraaste.


5 kommenttia :

  1. Pastaruuat uppoaa aina tähän osoitteeseen, nam!

    VastaaPoista
  2. oon tehnytkin tätä pastaa , mutta ilman valkoviiniä ja fondia...eikä siinä tainnut olla pekoniakaan, joten tästäpä hyvä resepti talteen :)
    en itse asiassa oo koskaan käyttänyt fondeja...

    VastaaPoista
  3. It's a very nice option for lunch!
    Thanks for the recipe.

    Hugs from Brazil

    Bia
    www.biaviagemambiental.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Tervehdys!
    Vaikka olenkin enemmän perunan kuin pastan ystävä, niin tuollainen Pasta Bolognese valkoviinillä terästettynä näyttää ja aivan varmasti myös maistuu herkulliselta. Tuli aivan vesi kielelle kirjaimellisesti;)

    VastaaPoista
  5. Näyttää uskomattoman herkulliselta! Namskis! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...