sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Prosciuttosalaatti


Ruokaisa salaatti, joka sopii hyvin myös pääsiäisen aikaan. Kastikkeeksi sopii öljypohjainen kastike, johon voi lisätä hiukan sinappia, valkoviinietikkaa, ruokosokeria, suolaa ja mustapippuria.
  • 1 rasia Italia salaattisekoitusta
  • 1 kurkku
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 1 papaija
  • 1 pkt prosciuttoa
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • herneenversoja
  • parmesaanilastuja


11 kommenttia :

  1. Voi,voi mitä herkkuja siellä on ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan keväinen salaatti!

    VastaaPoista
  3. Nam.. ihanaa salaattia:)

    VastaaPoista
  4. Olet aivan uskomaton! :)
    Ihania herkkukuvia ja reseptejä tuosta vaan. Italia-fanina olen huomaavinani samanlaisen fanin. Olenkohan oikeassa? :)

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköistä salaattia. Terveellisiä tyrnejä.
    Minä teen tyrnikiisseliä tänään.

    VastaaPoista
  6. Kyllä se niin taitaa olla, että Italia rulettaa aika vahvasti :)

    VastaaPoista
  7. Hurjan hyvältä näyttää salaatti eli taas lähden nälkäisenä koluamaan kaappeja, kun sulla on niin ihania ruokajuttuja täällä.

    VastaaPoista
  8. Tää on hyvää, oon tehnyt muutaman kerran itsekin :)

    VastaaPoista
  9. Ah mikä salaatti, maistuis! :P Noilla aineksilla ei vaan voi mennä vikaan. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...