torstai 4. huhtikuuta 2013

Keväinen kanasalaatti


Miten siinä aina käykin niin, että näin keväisin salaatit muuttuvat niin värikkäiksi ja hedelmäisiksi. Tässä on joskus ennenkin täällä ollut kanojen maustamisohje, mikä on mielestäni oivallinen. Sekoitetaan keskenään mausteseoksen ainekset ja annetaan kanojen maustua hetken seoksessa, paistetaan pannulla kypsäksi ja leikataan viipaleiksi. Asetellaan lautaselle Italian salaattisekoitusta, persikan palasia, oransseja luumutomaatteja ja viinirypäleitä. Lisätään paistetut ja jäähdytetyt kanapalat.
Mausteseos kanalle:
  • 400 g maustamattomia kanafileitä
  • 2 rkl oliiviöljyä (aurinkokuivattu tomaatti)
  • 2 tl ruskeaa sokeria
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippuria
Kastike:
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • 2 rkl makeaa balsamiviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria


15 kommenttia :

  1. Kuule, tässä mun suosikkisalaatti. Me vain nautimme aina samalla kastikkeella eli se nopea Estrella Tzatziki Dipmix, joka sekoitetaan kermaviiliin edellisenä päivänä. Ennen tein oikeaoppisesti, mutta kartanonrouvaserkkuni sanoi,että joskus pitää oikaista, että jaksaa: Kyllä nuoremmat ovat sitten viisaita;)

    VastaaPoista
  2. Näyttää taas niin hyvältä! Ei tekis huonoa meilläkään välillä ruokaisat salaatit :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikas- ja ruokaisasalaatti, nam!

    VastaaPoista
  4. Ihanan värikkään ja herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  5. Näyttää kivan keväiseltä!

    VastaaPoista
  6. Todella herkullisen näköistä.

    VastaaPoista
  7. Ja käyttöön menee, just niin ihanan näköinen kun on varmaan makuinenkin;)

    VastaaPoista
  8. Onpa herkullisen näköistä, nam, täytyy laittaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
  9. Todellakin varsinkin keväisin alkaa oikein himoitsemaan tällaisia salaatteja. Ihana väritys, ja varmasti tosi hyvää. Noita kanoja pitää taas kohta tehdä uudelleen.:)

    VastaaPoista
  10. Ja taas herahti nälkäisellä vesi kielelle, ihana viikonlopun iltapalasalaatti:)

    VastaaPoista
  11. How fun! It is a colorful dish.

    VastaaPoista
  12. Ihanalta näyttävä ja kuulostava salaatti ! Pitää kokeilla joskus. Ja tuo parsasalaattikin vaikutti tosi lupaavalta. :))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...