maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäistunnelmia




Pääsiäinen alkaa olla pian vietettynä. Aurinkoa on otettu ja d-vitamiinivarastoja täydennetty. On herkuteltu ja nautittu hyvästä seurasta. Huhtikuu hurahti käyntiin ja kevät tulee ihan väkisin. Tästä eteenpäin on ihan parasta aikaa. Väkisinkin on jo puutarhajutut mielessä ja monta asiaa pitää saada valmiiksi ennenkuin suvivirsi soi. Ensi viikolla kevennetään ruokavaliota urakalla tämän pääsiäisherkuttelun jälkeen, joten tiedossa salaattia, salaattia ja salaattia.


10 kommenttia :

  1. Hih, sama juttu täällä, että ruokavaliota kevennetään.

    Tuo maininta d-vitamiinista oli hyvä. Itse olen syönyt vitamiineja ja mölleriä ja isokarpaloa viimevuoden syksystä ja en ole sairastellut ollenkaan.
    Isäni on syönyt myös vitamiineja monet vuodet ja ei ole ollut lainkaan sairaana ja on yli 80 v.

    Kurkkaa uusi arvonta blogissani.

    VastaaPoista
  2. Kauniita pääsiäiskuvia ja ruoka ohjeita, täällä myös kevennetään kaiken herkuttelujen jälkeen, mukavaa huhtikuun alkua.

    VastaaPoista
  3. Kaunis kattaus. Lumi-sarjan(?) lautaset ovat ihanat ja raikkaat.
    Meilläkin kevennetään, tiedossa on ainakin tomaattista linssikeittoa ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia ! Nappasin sun blogista pääsiäiskakkuun mangopäällysteen , kiitos vinkistä !

    VastaaPoista
  5. Kaunis, rauhallinen kattaus!

    VastaaPoista
  6. Ihana kattaus, keväinen ja toi munakuppi juttu on ihana!

    VastaaPoista
  7. Kaunista ja tyylikästä! Ihanat nuo munakupit :)

    VastaaPoista
  8. Onpas suloinen tuo munakuppijuttu!
    Kevennyt on meilläkin ihan paikallaan pääsiäispitojen jälkeen.

    VastaaPoista
  9. Hieno kattaus ja kiva munakuppi-idea.:)

    VastaaPoista
  10. Ihana kattaus ja tosi hieno idea tuo munakuppi ja krassi yhdistelmä:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...