lauantai 20. huhtikuuta 2013

Toffeinen mascarponevaahto


Tässä on sellainen toffeenystävän unelma. Omasta päästä vedetty ohje, joka on meillä suuressa suosiossa. Pehmeä, toffeinen ja sangen makea jälkiruoka. Kerma vatkataan vaahdoksi, lisätään sokeri, likööri ja mascarpone, sekoitetaan tasaiseksi vaahdoksi. Lisätään joukkoon pieneksi murustettuja mokkamarenkeja ja säästetään loput hieman isommat palaset koristeeksi. Marengit sulavat mukavasti vaahdon joukkoon.
  • 250 g mascarponea
  • 1,5 dl vispikermaa
  • vajaa 0,5 dl sokeria
  • 2 rkl Dooley´s toffeelikööriä
  • 10 kpl mokkamarenkeja




9 kommenttia :

  1. Nam! Vaikuttaa lupaavalta :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihan hirrrveen ihanalta! :)

    VastaaPoista
  3. Maistuisi kyllä täälläkin.

    VastaaPoista
  4. Täällä huuliaan lippoo ja hyökkäsee alakerran kaapille sukulaatia hakemaan :)

    VastaaPoista
  5. Selailin ohjeitasi hieman pdemmältäkin ajalta.. Kaikki ne ja vielä uskomattoman upeat kuvasi saivat veden herahtamaan kielelle! esimerkiksi tätä ja täytettyjä sitruunoita on aivan pakko kokeilla <3

    VastaaPoista
  6. Näyttää tosi herkullliselta:)

    VastaaPoista
  7. Ihanat ainekset yhdessä, joten täytyy olla tosi ihanaa:).

    VastaaPoista
  8. Tuon on pakko olla hyvää...

    VastaaPoista
  9. On varmasti hyvää, on pakko olla, näyttääkin niiin herkulta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...