sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesää ilmassa


Nyt on kyllä ollut muutama niin hieno ja lämmin päivä. Jopa täällä saaressa on ollut ihanan kesäistä ja ensimmäisiä perhosiakin bongattu. Vihdoin koivussakin hiirenkorvat ja yrttipenkki herännyt talven jälkeen henkiin. Jäätelöä on siis nautiskeltu ja ensimmäistä kertaa maistoin Maraboun suklaatuorejuustoa. Vatkasin kaveriksi 2 dl kermaa ja suklaavaahto sopikin hienosti jäätelön kaveriksi.
7 kommenttia :

 1. Oi, mitä herkkuja teillä on, nam..Tuo suklaatuorejuusto on mulle ihan tuntematon. Meilläkin on nyt kahdenpäivän aikana alkanut puut vihertämään, kun on ollut tosi kesäistä. Nyt onkin pilvistä, mutta lämmintä. Hyvää helluntaita.

  VastaaPoista
 2. En kyllä tiennyt, että sellaistakin on kuin suklaatuorejuusto.

  VastaaPoista
 3. Vihertämään on täälläkin ko kivasti alkanut ja nautittu kesäisestä päivästä:-) ihanan näköisiä herkkuja teillä on syöty. Tuo suklaatuorejuusto on kyllä hyvää ja itse olen sitä käyttänyt leivonnassa.

  VastaaPoista
 4. Nyt alkoi tehdä mieli jäätelöä ... Pakkasta koluamaan oitis ;) Ihana viikonloppu on ollutkin , kerrankin sää suosii !

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköistä!:) Olen koittanut pysytellä kaukana suklaatuorejuustosta. Vielä olen onnistunut, mutta kai sekin pitää vielä testata.;)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset! :) Voileipäkakkuja tulee kyllä tehtyä ihan liian harvoin, vaikka ne on niiiin ihania herkkuja. Pitäis tsempata tässä asiassa kyllä :D

  ÄÄÄÄÄK mikä ihana kesäpäivän herkku tämä onkaan! NAM :p Alko kanssa tekeen ihan järjettömästi mieli jäätelöö : DD

  Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle! :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...