Ja sitten kanaa sekä prosciuttoa sopivasti maustettuna ja kaveriksi kesäisiä vihanneksia. Ovat kokeilemisen arvoinen yhdistelmä. Sekoitetaan marinadin aineet keskenään. Ripotellaan fileille hieman suolaa. Nostetaan fileet marinadiin ja annetaan maustua vähintään muutama tunti. Kiedotaan prosciutto maustuneiden fileiden ympärille ja kiinnitetään tikulla. Paistetaan fileet molemmin puolin pannulla kypsäksi. Pilkotaan vihannekset sopiviksi lohkoiksi, paistellaan pannulla kypsiksi, lisätään joukkoon tujaus balsamicoa ja vaahterasiirappia, syödään lämpiminä.
Yrttiset prisciutto-broileri pihvit- 4 kpl broilerin fileepihvejä
- suolaa
- 0,5 dl öljyä
- 2 rkl sitruunanmehua
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl välimeren yrttimaustetta
- 1 tl timjamia
- 3 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- mustapippuria
- 1 pkt prosciuttoa
- 1 kesäkurpitsa
- 2 isoa punasipulia
- 1 punainen paprika
- balsamicoa
- vaahterasiirappia
- ripaus suolaa
Ja taas tuli vesi kielelle. Tätä täytyy kokeilla viikonloppuna!
VastaaPoistaNäyttää ihanalta! Mä oon tähän saakka inhonnut kesäkurpitsaa, mutta jostain syystä mieli muuttui jokin aika sitten ja nyt siitä on tullut suurta herkkua. Etenkin tällaiset kasvisseokset kelpaa oikein hyvin :)
VastaaPoistaNyt tuli heti aamusta kyllä ihan nälkä, kun tätä kuvaa katsoi.
VastaaPoistaTässä vaiheessa on aivan pakko pitää pieni blogiselailutauko ja mennä syömään! Tuli nimittäin nälkä! :)
VastaaPoistaUskomattomia ohjeita! <3