keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Yrttiset prosciutto-broileri pihvit


Ja sitten kanaa sekä prosciuttoa sopivasti maustettuna ja kaveriksi kesäisiä vihanneksia. Ovat kokeilemisen arvoinen yhdistelmä. Sekoitetaan marinadin aineet keskenään. Ripotellaan fileille hieman suolaa. Nostetaan fileet marinadiin ja annetaan maustua vähintään muutama tunti. Kiedotaan prosciutto maustuneiden fileiden ympärille ja kiinnitetään tikulla. Paistetaan fileet molemmin puolin pannulla kypsäksi. Pilkotaan vihannekset sopiviksi lohkoiksi, paistellaan pannulla kypsiksi, lisätään joukkoon tujaus balsamicoa ja vaahterasiirappia, syödään lämpiminä.
Yrttiset prisciutto-broileri pihvit
  • 4 kpl broilerin fileepihvejä
  • suolaa
  • 0,5 dl öljyä
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl välimeren yrttimaustetta
  • 1 tl timjamia
  • 3 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • 1 pkt prosciuttoa
Kesäiset vihannekset
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 isoa punasipulia
  • 1 punainen paprika
  • balsamicoa
  • vaahterasiirappia
  • ripaus suolaa

4 kommenttia :

  1. Ja taas tuli vesi kielelle. Tätä täytyy kokeilla viikonloppuna!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihanalta! Mä oon tähän saakka inhonnut kesäkurpitsaa, mutta jostain syystä mieli muuttui jokin aika sitten ja nyt siitä on tullut suurta herkkua. Etenkin tällaiset kasvisseokset kelpaa oikein hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Nyt tuli heti aamusta kyllä ihan nälkä, kun tätä kuvaa katsoi.

    VastaaPoista
  4. Tässä vaiheessa on aivan pakko pitää pieni blogiselailutauko ja mennä syömään! Tuli nimittäin nälkä! :)
    Uskomattomia ohjeita! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...