torstai 6. kesäkuuta 2013

Juustoinen lohilaatikko


Kesäinen kalalaatikko. Siivutetaan perunat, suikaloidaan kala, leikataan sipulit renkaiksi ja leikataan Koskenlaskija pieniksi paloiksi. Laitetaan vuokaan vuoron perään kerroksittain perunoita, kalaa ja sipulirenkaita sekä Koskenlaskija sulatejuustoa. Sekoitetaan kermat, kananmuna ja maito sekä mausteet ja kaadetaan perunoiden päälle. Ripotellaan päälle korppujauhoja sekä voinokareita ja paistetaan 180 asteessa vajaa puolitoista tuntia kunnes perunat ovat kypsiä.
  • n. 2 kg perunoita
  • n. 500g lohta
  • 2 sipulia
  • 1 pkt Koskenlaskija sipuli-ruohosipulisulatejuustoa
  • 2 dl Kolmen juuston kermaa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 1 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 2 tl suolaa
  • korppujauhoa
  • voinokareita


10 kommenttia :

  1. Tämä(kin) on ollut jo pitkään kokeilulistalla. Helppoa, herkkullista & suht edullista ruokaa.
    Nämä sinun ruokakuvat kyllä houkuttelevat nyt kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä näyttää hyvältä! Tuota pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköistä,kiitos ohjeesta:)

    VastaaPoista
  4. Onkin herkullisen näkönen:)

    VastaaPoista
  5. Voi mitä herkkua, täytyy kyllä heti kokeilla :).

    VastaaPoista
  6. Tässäpä hyvä vinkki, vähän toisenlainen lohilaatikko. Kuulostaa herkulliselta ♥

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa todella hyvältä. Musta erilaiset peruna"laatikot", kiusaukset ym.. sopii todella hyvin kesään ja salaatin kanssa.

    VastaaPoista
  8. Selasin taas kerran blogiasi monta postausta taaksepäin. Voi kuinka pelkät kuvasikin ovat niin kauniita ja ruokakuvat hrekullisia että vievät kielen (ja silmät) mennessään.

    VastaaPoista
  9. Maiskismaiskis, tätä voisi taas kokeilla:)

    VastaaPoista
  10. Sarppu, tämäkin olisi yksi ihan kiva juttu, siihen, mistä puhuimme. Sain nyt sen ison koosteen tehtyä ja sut on jo siellä mainittu, joten seuraavaksi on varmaan sun vuoro kakulla ja sitten joku ruoka...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...