sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Karhuvaara Reposaaressa


Uskokaa tai älkää meillä on ollut eilisen päivän karhuvaara. Karhu on uinut saareen ja hypännyt maihin öljysatamassa. Jossain vaiheessa se on päässyt satama-alueelta poiskin, kulkenut ja uinut edestakaisin sekä vieraillut muutamilla mökkisaarilla. Karhua on jäljitetty koko päivä ja ihmisiä on kehotettu olemaan varovaisia. Illalla viimeiseksi sitä on etsitty helikopterilla, eikä ainakaan toistaiseksi kai ole tiedossa mihin se on mennyt. Täältä kun on hiukan hankala mennä mihinkään muutakuin uimalla ja silloinkin on liian helppo osua ihmisten ilmoille. Raukka parka on takuulla kiukkuinen ja väsynyt. Toivotaan että on jo löytänyt tiensä takaisin sinne mistä tulikin.

14 kommenttia :

 1. Voi, voi. Toivottavasti tuosta selvitään niin, että karhu säilyttää henkensä, eikä mitään muutakaan kauheaa tapahdu.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/6/13

  Eilen uutisissa TV.ssä näin sen karhun, Se oli raukka vähän hädissään mihin oli joutunut. Kaunishan se oli, mutta tietty uhattuna vaarallinenkin.

  VastaaPoista
 3. Teilä oli jännät paikat siellä,toivottavasti karhu on löytänyt oikean paikkansa:)

  VastaaPoista
 4. Eksynyt oon asfalttiviidakkoon,no ei nyt ihan kai. Meillä karhut möksän ympäristössä liikkuvat ja on osunut pihaankin, kun ei ole ollut ketään näkösällä. Mitään haittaa ei kuitenkaan ole ollut.

  VastaaPoista
 5. Minäkin seurasin karhu-uutisia ja laitoinpa ystävälle tekstiviestinkin kun siellä Porissa vieraili vanhemmillaan! Toivottavasti karhu pääsi takaisin omille mailleen ilman vahinkoja.

  VastaaPoista
 6. Voi karhu ressukkaa. Toivotaan että löytää tien sieltä luontoon.

  VastaaPoista
 7. Ohhoh - toivottavasti karhun-retki päätty hyvin ja saarellakin on rauha maassa..

  VastaaPoista
 8. Onpa jännittävää...toivotaan, että nalle löytää oikeaan paikkaan...mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 9. Voi raukkaparka, kun eksyi väärille jäljille. Kuva oli meidänkin lehdessä ja sääliksi kävi.

  VastaaPoista
 10. Kuuntelin radiosta hätätiedotteen, jossa kerrottiin karhuvaarasta. Toivottavasti nalle on löytänyt tiensä luontoon ja vaara on ohi.

  VastaaPoista
 11. Oioi! Olen kerran nähnyt karhun uivan saaresta toiseen eikä sitä kyllä kovin hyvin erota vedestä ellei osu paikalle kun karhu on vasta menossa veteen. Toivottavasti nallukka löytää kotiinsa ettei sille tai muille tapahdu mitään ikävää!

  VastaaPoista
 12. Toivotaan, että on päässyt takaisin metsän piiloon!

  VastaaPoista
 13. Radiosta kuulinkin varoituksen, onneksi et joutunut karhun kanssa kasvokkain! ...tai ainahan siitä olisi parit kuvat voinut napata. :)

  VastaaPoista
 14. Karhu vaikutti Hesarin kuvassa todellakin takaa-ajetulta. Aivan käsittämätöntä, että perässä ovat riistamiehet...Missä tahansa muualla läntisessä maassa, karhua ei uuvutettaisi näännyksiin, vaan jätettäisiin nukutussyötti tai nukutettaisiin muulla tavalla ja siirrettäisiin sitten eläintä vahingoittamatta rauhallisemmille alueille, kauemmas asutuksesta.

  Sisareni on lehtikuvaajamiehineen lähdössä jälleen kuvaamaan karhuja Kuusaomoon...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...