maanantai 24. kesäkuuta 2013

Mansikkainen mascarponejälkiruoka


Kesällä kaiken pitäisi olla helppoa, nopeaa ja herkullista. Niinpä viime aikoina on toteutettu sellaisia maukkaita mutta pikaisesti valmistuvia ruokia. Tässä kesäinen ja taatusti herkullinen jälkiruoka, jonka tekemiseen ei kauaa aikaa kulu. Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon mascarpone, sokerit, likööri ja viipaloidut mansikat, sekoitetaan tasaiseksi. Juuri ennen tarjoilua mukaan laitetaan murustellut marengin palaset.
 • 1 prk vispikermaa
 • 1 prk mascarponea
 • mansikoita
 • 2 rkl metsämansikkalikööriä
 • marenkeja
 • 2 tl vaniljasokeria
 • sokeria mauan mukaan 
Ja sitten muutama sana mainostamisesta. Kuten jo aiemmin olen todennut, en ole kovin mainosmyönteinen ja siksi tässä blogissa ei juuri mainoksia näy. Minua on kuitenkin pyydetty mukaan useisiin erilaisiin projekteihin, kilpailuihin ja postausten tekemisiin, jotka ovat vaikuttaneet mielenkiintoisilta. Niinpä osan niistä olen siis hyväksynyt ja mukaan lähtenyt. Jotta lukijoille olisi aivan selvää, missä postauksissa on sponsori takana, käytän niissä jatkossakin jompaa kumpaa alla olevaa merkkiä. Sponssatuissa postauksissa teen juttuja vain niistä tuotteista, joita muutenkin käytän jatkuvaksi ja jotka olen itse hyväksi todennut.p.s. Tämä ei sitten ollut mikään mascarponen mainostamisjuttu, vaan logot olivat ihan vaan muistutukseksi :).

7 kommenttia :

 1. Ja taas Niin herkullinen juttu ;)

  VastaaPoista
 2. Helppoa, mutta herkullista.:) Kesällä ei paljon viitsikään keittiössä aikaa kuluttaa, eikä aina ehdikään. Minäkin aloitin tänään kasvimaan perkuun, eikä siinä silloin jää tuntikausia kokkailuun. Useampi päivä perkuussa menee, ja sitten kohta saa taas jo aloittaa kierroksen uudestaan.;)

  Minusta nuo erilaiset projektit on ihan ok, kun kuitenkin itse saa valita, mihin lähtee mukaan. Eikä sponssijuttu tarkoita sitä, etteikö omaa rehellistä mielipidettään saisi tuotteesta kertoa. Itse ainakin koen nuo hyvin inspiroiviksi, kun saa alkaa jostain tuotteesta kehitellä reseptejä.:)

  VastaaPoista
 3. Mascarpone, mansikat ja kerma, tämä ei voi olla muuta kuin taivaallisen hyvää!!

  VastaaPoista
 4. Nam ja maiskis ! Tuotahan on kokeiltava :)

  VastaaPoista
 5. MAnsikka ja mascarpone - aina herkullista !

  Minäkin tykkään noista sponssipalloista - ne ovat mielestäni selkeä ja helposti huomattavissa oleva tapa huomata sponssiartikkelit :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana kesäherkku! Tuon täytyy olla hyvää! :)

  VastaaPoista
 7. oi, tätäkin on pakko kokeilla...mascarpone tekee mistä vaan taivaallista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...