lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mansikkainen mascarponevaahtojälkkäri


Mansikat kuuluvat aika olennaisesti tähän vuodenaikaan ja niistä saa nopsakasti herkullisen jälkiruuan. Tässä on kerroksittain mansikka-mascarponevaahtoa, mansikoita, Wilhelmiina-keksimuruja ja kerros Marianne Crush -rouhetta. 
Mansikka-mascarponevaahto:
  • 1 prk vispikermaa vaahdotettuna
  • 1 prk mascarponea
  • mansikkahilloa
  • 2 rkl metsämansikkalikööriä
  • 1 tl vaniljasokeria



6 kommenttia :

  1. Jesh! Kerrankin oli minun ajoitukseni nappi. Ostin tänään mansikoita, mascarponea, vispikermaa ja mietin miten minä mansikkakakunpäällyksen oikein teen. Nyt tiedän! (joo, ostin kyllä sellaisen lätyn pohjan valmiina...)

    VastaaPoista
  2. Looks so delicious and fresh. I've tried it only with yogurt and not with mascarpone that will be even more delicious!

    VastaaPoista
  3. Nam. Kiitos ohjeesta. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Kauniisti olet kuvannut jälkkärin, joka vaikuttaa tosi herkulta.

    VastaaPoista
  5. Tätä pitääkin kokeilla, kun sain tuliaisiksi vävyehdokkaalta mansikkalikööriä, enkä ole oikein tällaisten juomien juoja muuten. Luinkin lehdistä tuosta karhu vaarasta (ylempänä oleva karhupostaus)! HUI!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...