lauantai 1. kesäkuuta 2013

Suklainen ylioppilaskakku


Toisena kakkuna jo tämä lähes perinteeksi muodostunut suklaakakku. Mitä sitä muuttelemaan, kun resepti on niin paljon ihastusta herättänyt. Eli sisällä kaksi isoa kääretorttupohjaa puolitettuna neljä päällekkäin, ohjeen löydät tästä. Sisällä limoncellotäyte sekä suklaakuorrutetta, ohjeen löydät tästä. Päällä samaa suklaakuorrutetta ja koristeena marenkeja ja muutama marsipaaniruusu. Sydämelliset onnittelut kaikille kevään ylioppilaille.
19 kommenttia :

 1. Oi mikä ihanuus, samoin kuin edellinenkin kakku. Limoncello ja suklaa, maiskis! Tätäkin täytyy testata!

  VastaaPoista
 2. Ihana,ihana kakku ♥

  VastaaPoista
 3. Todella juhlava ja upea ... ja varmasti ihanan herkullinen!

  VastaaPoista
 4. Eikö sinusta ammattiin valmistuneet ole arvokkaita ihmisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos minua olisi pyydetty tekemään kakkua vaikkapa tänä keväänä kone- ja metallitekniikan alalle valmistuvalle nuorelle, olisin innokkasti sopivan kakun suunnitellut ja samalla olisin varmaan sydämellisesti onnitellut kaikkia muitakin kone- ja metallipuolelta valmistuneita. Minusta siis kaikki valmistuneet sekä ne, jotka jostain syystä eivät ole valmistuneet miksikään ovat aivan yhtä arvokkaita ihmisiä. Tässä postauksessa kun oli kyse ylioppilaskakusta, niin onnittelin kaikkia ylioppilaita :). Eikös Teuvo ammattinimikkeenikin kerro, että minä jos kuka arvostan niitäkin, jotka eivät aina sitä arvostusta muualta saa. Yritän postailla lisää kakkuja, kunhan aikaa riittää ja silloin taidan onnitella kaikkia peruskoulun päättötodistuksen saaneita, joihin omakin poika lukeutuu. Seuraavaksi sitten jännitänkin sitä, kuinka moni oppilaani pääsee jatkokoulutukseen. Jokainen opiskelupaikka on ihan yhtä arvokas ja todella kovan työn takana.

   Poista
  2. Hienoa Sarppu.♥

   Poista
 5. Nimetön1/6/13

  Upean näköinen kakku :) mukavaa kesää sinulle !

  VastaaPoista
 6. Olet Sarppu aivan uskomattoman taitava ja idearikas kakuntekijä.

  VastaaPoista
 7. Kauniita katsella ja varmasti herkullisia, molemmat tekemäsi lakkiaiskakut. Meillä taidetaan seuraavan juhlan aikaan kokeilla tätä suklaista unelmaa.

  VastaaPoista
 8. Näyttä niin herkulliselta! Tytär valmistui peruskoulusta ja nyt jännätään jatkopaikkaa joko hius-ja kauneusalalta tai sitten lukiosta.

  VastaaPoista
 9. Hei, sinäpä se vasta taituri olet, upeat kakut olet leiponut!!! Muuten ihania olivat nuo kuvasi toukokuun alkupuolella Varsovasta, ihania huippuja!
  XX

  VastaaPoista
 10. ♥ sinä olet ihan mahdottoman taitava!!!

  VastaaPoista
 11. Ihania ja herkullisia kakkuja täällä toinen toisensa perään. Ovat varmaan jo menneet parempiin suihin :) Mukavaa kesäsunnuntaita!

  VastaaPoista
 12. Kaunis kakku! Nyt on olleet nämä suklaakakut ylioppilaiden suosiossa:)

  VastaaPoista
 13. NAm. Minäkin haukkasin eilen herkullista suklaakakkua ystävän tyttären lakkiaisissa. Tämä sinun on kyllä mahdottoman kaunis!

  Iloa ja valoa sekä lintujen laulua alkaneeseen kesään!!

  Minä nautin nyt lomaolosta, oi että!

  VastaaPoista
 14. I do not believe it! I just love chocolate cake, all kinds, all flavors and fillings amazing!! I do not know if I can make this recipe, but certainly I'll eat a chocolate cake today!

  Hugs from the south

  Bia
  www.biaviagemambiental.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. Sinulla on todella upeita kuvia täällä,todella herkullisen näköisiän,nam <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...