lauantai 13. heinäkuuta 2013

Leppoisaa lauantaita


Mikä sitä aina kesäisin onkaan, että välillä on muka kiire. Niin paljon kaikkea kivaa, mitä haluaisi tehdä ja kaikkea ei kerkiä millään. Ukon loma loppuu huomenna, mutta onneksi on vielä muutama mukava juttu tulossa sitten vapaapäivinä. Meillä on ollut poikien serkku lomailemassa ja eilen pojat kävivät kalastelemassa iltapalaksi kuhaa ja ahventa. Aika hienoa saada valmiita fileitä paistettavaksi. Kuha on varsinainen herkkukala. Innostuin minäkin sen verran virvelöinnistä, että laiskuutta, jos ei viitsi kävellä paria sataa metriä meren rantaan virvelöimään.

8 kommenttia :

 1. Hah, hauska tuo "laiskuus" kalastuksen suhteen teidän maisemissa :) Terkuin, kalastajan tytär

  VastaaPoista
 2. Kaunis kukkakimppu.
  Kesä on ihanaa aikaa ja kalastuskin kuuluu kesään.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kikkaasetelma ! Kuha kuuluu meidän perheen suurimpiin herkkuihin, nam ! Tää kesä onkin ollut kuhien suhteen antoisa !

  VastaaPoista
 4. Nimetön14/7/13

  Wonderful photos! They are nice color.

  VastaaPoista
 5. Nimetön14/7/13

  Tuore kuhafile - parempaa ei olekaan;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kukkakimppu! Nämä kesäpäivät ovat kyllä niin nautinnollisia, ihania....

  VastaaPoista
 7. Puit sanoiksi omat tuntoni siitä, että on kiire, koska on niin paljon ihanaa tekemistä. Ja minä olen kaiken lisäksi eläkkeellä. Kiire senkun tiivistyy. Sairastuin muutama viikko sitten vyöruusuun, ja sen sanotaan puhkeavan stressin vaikutuksesta. Pöh!

  VastaaPoista
 8. Kesä on mahtavaa aikaa! Minä taas en vietä lomaani kesällä, vaan joku muu hetki, mutta nautin silti täysillä kesästä, kunhan ei ole liian kuumaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...