tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mansikkapannari


Herkkupannaria joko hillolla tai tuoreilla mansikoilla. Tässä tapauksessa on laitettu hilloa. Hillo sekoitetaan taikinan joukkoon. Jos laitat pannarin päälle tuoreita mansikanviipaleita, voi niiden päälle vielä ripotella vaahterasiirappia. Paistamislämpötilaksi valitsen 180, kestää hiukan kauemmin kypsyä, mutta pinnasta tulee rapeampi. Pelti kannattaa laittaa uuniin keskitasoa asteen alemmaksi.
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • iso luraus vaahterasiirappia
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 8 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 100g voita sulatettuna
  • 2-3 dl mansikkahilloa tai tuoreita mansikoita
  • vaahterasiirappia


2 kommenttia :

  1. Nyt tuli kyllä niin vesi kielellle, että pannaria lähiaikona tehtävä;)

    VastaaPoista
  2. Ihan olet laittanut siirappia. Kuola valuu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...