torstai 11. heinäkuuta 2013

Mansikkapirtelö
Täällä on hiukkasen testailtu muutamia sekoitettavia ruokia, kun Ukko toi uuden vatkaimen, jossa sauvasekoitin. Vanhaa vatkainta ei enää kukaan jaksanut kuunnella. Kerrassaan tehoton, hidas ja karmeaääninen. Kyllä nyt kelpaa. Mansikkapirtelöä siis yhdellä, toisella tai kolmannella tavalla. Kaikissa samat ainekset, joita meillä ei kyllä koskaan mittailla. Neljään annokseen menee litra jäätelöä, vajaa pari desiä maitoa, hiukka vaniljasokeria, 2 banaania, puolisen litraa mansikoita ja sokeria. Koristeeksi kermavaahtoa ja aikuisille mausteeksi muutama lusikallinen metsämansikkalikööriä. Parissa ensimmäisessä versiossa on laitettu mansikat pieneksi pienen sokerimäärän kera ja banaani sekoitettu jäätelön ja maidon kanssa. Viimeisessä versiossa on kaikki ainekset sekaisin. Yksinkertaisesti hyvää.


8 kommenttia :

 1. Oioi, on niin herkullisia annoksia:)

  VastaaPoista
 2. hyvä sekoitin on kyllä tärkeä:)

  VastaaPoista
 3. Voi kesäisen mansikkainen, nam! Tuo teidän vanha vatkain kuulosti samalta kuin meidän vanha imuri....äänen lisäksi ei muuta aikaan saanutkaan ;)

  VastaaPoista
 4. mulle yks mansikkaliköörillä ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniita annoksia ja ihanan raikasta varmasti :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja terveellistä.

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Just tulin kaupasta, enkä ostanut mansikoita! No, onneksi lupasin hakea miehen töistä, siis silloin on pakko ostaa ja kokeilla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...