torstai 25. heinäkuuta 2013

Mille feuille suklaamascarponella


Kyllä me herkuttelimme, mutta ihan hiukkasen vaan. Tämä ei vieläkään ole se alkuperäinen mille feuille versio, kun piti puhua niin paljon, ettei kerinnyt paljon paakelseja miettimään. Ei myöskään ollut niitä karhunvatukoita, mutta kyllä se todellinenkin versio vielä postataan. Tässä siis myös lehtitaikina, jossa täytteenä suklaamascarponea. Sulatetaan ja jäähdytetään suklaa, vatkataan kerma vaahdoksi ja lisätään siihen ensin suklaa sitten mascarpone. Tarvittaessa lisätään hiukan tomusokeria. Pientä vaihtelua saa myös tilkasta Dooley´s likööriä.
  • 1 prk vispikermaa
  • 1 prk mascarponea
  • 130g maitosuklaata
  • tomusokeria
  • Dooley´s likööriä
Ja hyvin hiljaa täällä tunnustan, ettei Ukko kuule eikä näe, että olen löytänyt elämäni astiasarjan. Villeroy & Boch Urban Nature. Voiko kauniimpaa enää olla ja muutamia astioita jo ostinkin. Täytyy pääasiassa tilata Saksasta, mutta siellä hinnatkin ovat edullisempia.  Ei tästä tämän enempää.

6 kommenttia :

  1. Voi mikä herkku! Perinteikäs V&B on jatkuvasti myös tätä päivää.

    VastaaPoista
  2. Jotain tällaista mä sitten varmaan syön kun pidän pienen tauon uudesta ja terveellisestä elämästäni :)

    VastaaPoista
  3. eeeiii,mie en kestä kattoa näitä sinun herkkuja....:)
    Nämäkin varmaan ihan taivaallisen makuisia

    VastaaPoista
  4. Kaunis kuva ja ihana herkku.<3

    VastaaPoista
  5. Oih..... Täydellistä! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...