torstai 18. heinäkuuta 2013

Mustikoita


Hip hei, mustikoita saa taas. Mikään ei voita tuoretta mustikkaa ja siitä tehtyjä herkkuja. Yritän postailla meidän parhaat mustikkaherkut tässä seuraavaksi. Tai ainakin osan. Kipin kapin siis hakemaan muutama litra mustikoita.

21 kommenttia :

 1. Ihania kuvia!

  Mä olen tällä viikolla viettänyt jo 3,5 tuntia metsässä mustikoita jahdaten. Joko näkö on huonontunut tai kahden apulaisen vahtimiseen menee kaikki aika. Pakkasessa vasta 2 litraa eli lisää kaivataan.

  VastaaPoista
 2. Onneksi meillä on jo 20 litraa, mutta kun tarvittaisiin paljon enemmän. Just tein mustikkasoppaa, jonne sitten lopuksi plumpsautin vähän vettuja. Nyt hautuu kunnon riisipuuro ja kohta...;)

  Odotan mustikkaohjeitasi. Hienot kuvat, kuten sinulla aina;)

  VastaaPoista
 3. Tuoreet mustikat ovat niin herkullisia! (On vain syytä ensin hankkiutua eroon viimevuotisista ensin, köh köh...)

  VastaaPoista
 4. Herkulliset mustikat,ja hyvän kokoisia ,täällä monessa paikassa niin pieniä:)

  VastaaPoista
 5. Hip hei on ne vaan hyviä! Mut meijän K kehtas sanoa, että tykkäis enemmän pensasmustikoista,vaikka metsät taas melko täynnä marjaa. Pensasmustikka on kyllä yksi niitä marjoja, joita vielä joskus meijänkin puutarhaan haluaisin.
  Tänään leivoin kukkosia, ne on yks ehdoton mustikkaherkku miulla. Mielenkiinnolla odotan teijän herkkuja :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit, mitkä kesäkuvat mustikoista emaliastiassa!

  VastaaPoista
 7. Nam ♥ Mustikat ♥

  VastaaPoista
 8. Nami, nami! Tuota herkkua on tullut poimittua harva se päivä. Tänään jäi väliin sateen vuoksi. Elän toivossa, että mustikat vain pulskistuvat saatuaan kunnon kastelun :) Mustikkaohjeita ei voi olla liikaa, vaikka suurin osa menee ihan tuoreena.

  VastaaPoista
 9. Mustikka on marjojen aatelia! Meilläkin on ensimmäiset pakastettu talteen ja huomenna pitäisi lähteä etsimään lisää. Kauniit kuvat, taas kerran!

  VastaaPoista
 10. Ai että miten kauniit ja hauskat kuvat. Mustikka-aika yllättää minut aina. Aina jotenkin ajattelee että sitten syksymmällä, ja kun nyt on vasta kesä...

  VastaaPoista
 11. Mustikat on mahtavaa superfoodia.Mekin jo niitä pakkaseen laitettiin ja ollaan syöty talkkunoiden kanssa.Herkkua.

  VastaaPoista
 12. Ihana postaus, tämä toi hyvän tuulen :)
  Lupaan hakea ja jään odottamaan!

  VastaaPoista
 13. Ihana. Täällä ei mustikoita. Piti tilata noukkijalta.

  VastaaPoista
 14. Aivan upea tuo ensimmäinen kuva!!!
  Mun on pakko myöntää, että en oo niitä ahkerampia mustikan kerääjiä... joten saas nähdä noukinko vai maksanko ;)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa vuodenaikaa tämä. Marjat kypsyy, sieniä jo nousee ja vaikka mitä kaikkea. Tuoreista raaka-aineista ei ole pulaa.:)

  VastaaPoista
 16. Kommenttini löytyvät varmaan roskapostien joukosta.;) Jostain syystä blogger laittaa melkein kaikki kommenttini nykyään sinne.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän se sitten taas sekoilee, sen verran hermostuin minäkin noista kaikista vikajutuista, että tallensin koko blogin ulkoiselle kovalevylle, jos vaikka katoavat blogit taivaan tuuliin...

   Poista
  2. Niin ja nyt vasta blondi tajusi, että voin siirtää sieltä roskapostista nuo kommenttisi tänne blogiin, toivottavasti nyt näkyvät. :)

   Poista
  3. Jostain syystä minun kommenttejani on aina mennyt roskapostien joukkoon, ja nyt viime aikoina on alkanut menemään entistä enemmän. Melkein kaikki menee roskiin. Se alkaa olla aika ärsyttävää, kun ei jaksa joka paikkaan vinkata, että sieltä ehkä löytyy. Taidan kokeilla nimimerkin muuttamista. Ehkä bloginimi on sen verran pitkä nimimerkiksi, että se hämää bloggeria.

   Minä tallensin eilen illalla blogini omalle koneelle. Täytyy ottaa säännölliseksi tavaksi. Eikä kyllä olisi pahitteeksi, vaikka vielä ulkoisellekin kovalevylle tallentaisi, niin sitten on ainakin hyvässä suojassa.

   Poista
 17. Nimetön19/7/13

  This is wonderful composition.

  Have a good weekend!

  VastaaPoista
 18. Aivan mahtavasti olet nuo luonnonmarjat kuvannut!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...