sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Napostelijan salaatti


Miten sitä tekeekin mieli välillä vaan napostella jotain hyvää. Kai se on sitten sitä liian vähäistä proteiinin syöntiä tai jotain. Joka tapauksessa napostelu on toisinaan kivaa ja tässä oivallinen napostelijan salaatti sipsien, keksien tai patongin kaveriksi. Yksinkertaisesti salaattikuutioita, vesimelonikuutioita ja kurkkukuutioita, päällä pari ripausta mustaapippuria ja minttusilppua.


Naposteluiden kanssa hienosti sopii kuplivan raikas Frizzantino Amabile joka on kevyt, puolimakea, pirskahtelevan hedelmäinen valkoviini. Sopii hyvin kesäiseksi seurustelujuomaksi ja on oikeastaan siiderin ja valkoviinin välistä, myös prosenteiltaan tavallista keveämpi.


7 kommenttia :

 1. Kivan näköistä ja myös terveellistä!

  Valkkari on aina kesän hitti veden ohella...

  VastaaPoista
 2. Vitsit kun on kiva kuutiointi! Ja viini on aina paikallaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea koota salaatti! Kuin tehty meille kaikille napostelijoille ;) Kiitokset myös viinivinkistä, kuulostaa juuri sopivan kesäiseltä. Tässähän tekee mieli lähteä piknikille, lomalla onneksi voi heti maanantaiaamuna olla tällaiset fiilikset ;)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Blogisi on uusi tuttavuus, mutta niin houkuttelevan herkullinen, että vierailen täällä varmasti usein. :) Ihana idea tämä salaatti. Erittäin helposti toteutettava ja vaikka vähän varioitavakin, mitä sitten kaapista löytyy, kun napostelun tarve iskee.

  VastaaPoista
 5. Ihana asettelu salaatissa!:)

  VastaaPoista
 6. Tämä on herkullinen salaatti! Minäkin juuri viime viikonloppuna tein tätä grilliruoan kaveriksi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...