sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Oma koti kullan kallis


Reissussa on kiva olla, mutta kotiin on aina ihana palata. Loma jatkuu enemmän ja vähemmän suunnitelluissa merkeissä. Nyt nautitaan kesästä ja auringosta. Eilen jo fillaroitiin ympäri Räpsöötä, kun Tour de Räpsöö 2 starttasi Reposaaritalon pihasta ja kuutisenkymmentä naista hauskoine hattuineen pyöräili pitkin poikin ja poikkeili paikallisilla terasseilla. Tunnelma oli hulvaton ja ilma erinomainen. Hauska perinne, kiitos Reposaaren Kunnon väelle.


Sangriasta teemme omanlaistamme versiota ja jätämme kanelitangot sekä neilikat pois. Pullo punaviiniä ja sama määrä spriteä, yksi appelsiinin mehu sekä yksi sitruunan pitkänä nauhana kuorittu kuori. Hedelmät hiukan vaihtuvat, mutta aina on yksi banaani ja sitten mangoa, appelsiinia, persikkaa tai sitruunaa lohkoina. Myös muut hiukan eksoottisemmat hedelmät sopivat hyvin. Kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, jotta maut sekoittuvat sopivasti.


7 kommenttia :

 1. Kuulostaa houkuttelevalta, niin Tour kuin juomatkin! Punaviinin ja sitruunan yhdistämistä tosin aina hiukan arastelen, koska tytär väittää niiden yhdistelmän syövän hammaskiillettä. Pitääkin surffata siitä tietoa jostakin.

  VastaaPoista
 2. Kotimatkalla surffailemassa... Kahlasin juuri menopaluuta maailmalle -blogin kaikki postaukset läpi ja kyllä silmä lepää kauniissa kuvissasi! Vesi kielellä tietysti ruokapostauksia kahlailen. Kiitos kaikesta inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa kotimaisemaan. Laskeskelin eilen, että olemme lomamme puolessa välissä. Ihanuutta vielä piisaa, sitä siis snullekin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä koti on kuitenkin aina se kaikkein paras paikka!:) Teidän maisemissa kelpaa pyöräretkiäkin tehdä. Kuulostaa hauskalta tapahtumalta. Ja päälle maistuu varmasti sangria.:)

  VastaaPoista
 5. Sangria onkin kiva suvijuoma. Meillä on tosin tämä suvi mennyt valkkarin merkeissä, mutta siitäkin voi tehdä kevyemmän helleversiojuman spritellä ja jääapaloilla - jos raaskii;)

  VastaaPoista
 6. Koti on paras paikka maailmassa. Ja se sangria on erittäin hyvä kesäjuoma.

  VastaaPoista
 7. Tiina14/7/13

  Sangria -resepti oli erittäin hyvä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...