lauantai 27. heinäkuuta 2013

Tomaattia ja mozzarellaa


Salaattien rouskuttelu jatkuu ja tässä on sellainen herkullinen pikasalaatti. Minitomaatit pyöritellään seoksessa, jossa on 0,5 dl oliiviöljyä, 0,5 dl balsamicoa, 1 reilu rkl ruokosokeria, hippunen suolaa ja hippunen mustaapippuria. Joukkoon silputaan tuoretta basilikaa ja mozzarellaa.


Salaattien ja erilaisten naposteltavien kanssa sopii erinomaisesti Zenato Pinot Grigio, joka on pehmeä ja kepeä kesäinen valkoviini. Kuiva, hiukkasen päärynäinen, sopivasti yrttinen ja vähän vähemmän hapokas.

5 kommenttia :

  1. ♥ täällä näyttää taas niin herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Myös vaikuttavia juomia edellisissä postauksissa. Täytyypä laittaa muistiin!

    VastaaPoista
  3. Kyllä nyt passaa rouskutella salaattia.Kotimaisia raaka-aineita on niin hyvin saatavilla.

    Herkullinen salaatti.

    VastaaPoista
  4. Todella herkullisia salaatteja olet tehnyt. Tätä sekä kahta ylempää söisin mielelläni.:)

    VastaaPoista
  5. Tää vaikuttaa herkulta..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...