perjantai 12. heinäkuuta 2013

Tonnikalapasta


Tässä on herkullinen ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tonnikalapasta fetalla. Innoissani rahtasin Azoreilta paikallista tonnikalasäilykettä useilla eri mauilla maustettuna ja on kyllä tosi hyvää. Tässä kastikkeessa on kuitenkin käytetty Räpsööstä ostettua vaaleaa tonnikalaa öljyssä. Paistetaan silputtua sipulia hetken pannulla, lisätään muut ainekset, keitellään rauhallisesti hetkinen ja nautitaan lämpimänä.
Tonnikalapasta:
  • 2 prk vaaleaa tonnikalaa öljyssä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 dl yrttimaustettua paseerattua tomaattia
  • 200 g fetaa
  • 1 sipuli
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl välimeren yrttimaustetta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

6 kommenttia :

  1. Tätä ei pitäisi nälkäisenä lukea;) Kuulostaa ja näyttää todella herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. ♥ niin, täällä kyllä tulee aina nälkä! :)

    VastaaPoista
  3. Jep - nälkä.. ja aikoinaan "nuoruudessa" on tonnikala-pastaa tullut syötyä eri sovelluksin - tämä varmasti hyvää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, tämä kuulostaa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää! Pitääkin joku päivä ostaa tonnikalaa ja kokeilla tätä (ilman valkosipulia tosin) tai sitten vanhaa hyväksi koettua reseptiä.

    VastaaPoista
  6. siis apua - tuota pitää saada just nyt heti...:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...