sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kiivinen punaherukkahillo


Hillottelua on siis harrastettu muutamina päivinä oikein urakalla. Kohtuullisen nopsakasti niitä saa tehtyä, eikä maksa paljon. Olen tehnyt hillot hillosokerin kanssa ja keittänyt hiukan pitempään kuin mitä ohjeessa sanotaan. Tässä hillossa on 2 l punaherukoita ja 5 kypsää kiiviä. On mukavan raikas yhdistelmä. Lohkotut kiivit ja punaherukat kuumennetaan kattilassa, pohjalle lurautetaan aluksi puolisen desiä vettä, kun seos on kuumaa ja höyryää lisätään puoli pussia hillosokeria hyvin sekoittaen. Seosta keitellään hiljalleen parisenkymmentä minuuttia, mahdollinen vaahto kuoritaan pois ja lopuksi hilloa jäähdytellään hiukan, sekoitetaan hyvin ja purkitetaan kuumiin purkkeihin.


5 kommenttia :

  1. Kuulostaa herkulliselta.

    VastaaPoista
  2. Oi mitä herkua:)

    VastaaPoista
  3. Ihania hilloja olet keitellyt.:) Minun täytyisi vielä poimia loput marjat pensaista pois, kun vain viitsisi.

    VastaaPoista
  4. Tätäkin ehdottomasti kokeiltava..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...