lauantai 3. elokuuta 2013

Surf kök & bar


Toinen mainitsemisen arvoinen paikka Porvoossa oli uusi rantakadulla sijaitseva nuorekas Surf kök&bar, jossa tuli testattua menu, terassi ja baari. Iloinen ja reipas palvelu, herkulliset ruuat ja tuoreista aineksista sekoitetut juomat kyllä keräsivät pisteet kotiin. Tällaiset vilpoisiin reposaarelaisiin tuuliin tottuneet matkailijat istuivat lähes privaattiterassilla sulkemisaikaan saakka, muiden mielestä kun taisi olla liian kylmä. Sisällä olikin sitten vipinää. Ylimmäinen kuva lainattu Surfin nettisivuilta täältä.


5 kommenttia :

 1. Kuulostaapa kivalta paikalta. Jos tän kesän aikana vielä Porvooseenkin ehtis niin voisi piipahtaa. Kiitos vinkistä ja ihanaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Porvoo on kiva kotimaan retkikohde. Kiitos ruokapaikka-arvioista, vieraassa kaupungissa ruokapaikan valinta on usein vähän arpapeliä.

  VastaaPoista
 3. Porvoo on hieno paikka:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti rukapaikkojen esittelystä. Tämän kesän Porvoo-reissulla kävimme Sinne-ravintolassa, jonka hampurilaisia on mm. blogeissa arvioitu melkein taivaaseen. Muuten hyvää, mutta voi sitä suolan määrää! En voinut kaikkea millään syödä, kun melkein tunsin, kuinka verenpaine alkoi nousta. Annoin keittiöön myös palautetta tästä. Ensi kesänä ehkä apteekkiin siis?

  VastaaPoista
 5. Kiitos näistä mielenkiintoisista ravintolasuosituksista, pitääpä pitää mielessä jos siellä päin liikkuu.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...