perjantai 30. elokuuta 2013

Valkosipuliset siiderikurkut


Perjantain kunniaksi valkosipulisia siiderikurkkuja. Kun ei kerran muuten olla siideri-ihmisiä, niin jos sitten vaikka kurkkujen sekaan. Viime aikoina kyllä useampaankin kokeiluun olen siideriä käyttänyt ja aika positiivisesti yllättynyt, sillä se sopii yllättävän moneen juttuun. Nämä kurkut ovat ihanan valkosipulisia ja jos ei sipuli maistu, niin voihan sen aina korvata vaikka piparjuuritahnalla. Kurkku viipaloidaan ohuiksi siivuiksi ja annetaan valua hetki siivilässä. Laitetaan siivut tarjoiluastiaan, sekoitetaan kastikkeen ainekset ja kaadetaan viipaleiden päälle. Annetaan maustua jääkaapissa vartin verran.
  • 1 kurkku
  • 0,5 dl kuivaa siideriä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl valkosipulitahnaa
  • 1 tillin oksa
  • (suolaa)

6 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvältä. Kun olin lapsi meillä tehtiin kotona etikkakurkkuja tuohon tyyliin. Voisi kokeilla kun on omaa satoakin vielä.

    VastaaPoista
  2. Minullakin on niin paljon kurkkua tullut, täytyykin kokeilla tätä ohjetta ,kuulostaa hyvältä kiitos:)

    VastaaPoista
  3. Pitäis kokeilla-
    Kiitos!♥

    VastaaPoista
  4. Voi,noita maistaisin innolla!

    VastaaPoista
  5. ♥ kuulostaa ja näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  6. Oho, yllättävä ohje mutta tosi hyvältä vaikuttaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...