maanantai 30. syyskuuta 2013

Kesäkurpitsainen jauhelihalettu


Se ainoa meidän kasvihuoneesta tullut kesäkurpitsa piti jotenkin käyttää ja tein siitä kesäkurpitsalettuja. Tavoitteena oli suolainen lettu, joten lisäsin sitten vielä hyvin maustettua jauhelihaa. Tämän kanssa olisi loistavasti sopinut valkohomejuusto, mutta sitä ei tähän hätään ollut. Kaikki ainekset sekaisin ja letun paistoon, jauhelihan maustamiseen voi käyttää mieluisiaan mausteita. Jos kesäkurpitsaraaste on kovin vetistä, voi sitä hetkisen valutella ennen taikinaan laittoa.
  • 3 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 0,5 kesäkurpitsaa raastettuna
  • 200g hyvin maustettua jauhelihaa
  • 0,5 dl voisulaa
  • 2 dl Myllärin luomu vehnäjauhoja
  • 0,5 dl parmesaaniraastetta
  • mustaapippuria
  • suolaa
  • valkosipulimaustetta
  • reilusti oreganoa


4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...