keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Lakritsipiippuja


Olen viime päivinä syönyt useamman lakritsipiipun ja samalla pohdiskellut sitä mihin meidän veromarkkamme oikein menevät. Nyt kun taas kerran keskustellaan korkeammalla taholla tästä lakritsipiippuasiasta ja EU haluaa lakritsipiiput pois kaupoista. Taitaa olla valtakunnissa kaikki hyvin, kun ei ole isompia murheita tai sitten ei. Täältä Reposaaresta piippuja saa Merimestan kalakaupasta ja usein niitä tuleekin osteltua. Myyjä sanoi hienosti, että toistaiseksi lapset ovat ymmärtäneet että lakritsi on lakritsia, on se sitten missä muodossa tahansa. Niin että herkutelkaa nyt, voi olla ettei näitä kohta saa enää mistään.

9 kommenttia :

 1. Nimetön11/9/13

  En ole aikoihin enää löytänyt noita lakritsipiippuja. Pidän kovasti niistä. Oliskohan kuitenkin vähän liioiteltua poistaa niitä myynnistä moisen uhan takia;)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän nuita tuli lapsena syötyä mutta maailma näköjään muuttuu. Jokohan suklaatupakit on vesetty hyllyistä pois? Makeaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hah, kyllä minä ainakin näkisin nuoret mieluummin lakritsipiipun kanssa, jos sinne suuhun pitää jotain tunkea. Enkä ollenkaan usko, että lakritsipiippu ohjaa tupakan pariin - eiväthän nuoret yleensä edes piippua polta - vai olenko ihan ajasta perässä ?

  VastaaPoista
 4. Isoveljeni sai pienenä lahjaksi lakritsipiipun ja koska ei hippivanhempieni vuoksi ollut koskaan sitä ennen maistanut karkkia, poltteli sitä luullen (leikki)piipuksi, kunnes piippu ajan myötä pikku hiljaa liukeni pois. Ei ole velipoika kyllä siltikään koskaan tupakkia tai oikeaa piippua polttanut. :) Eli tosi vaarallisia nuo lakritsipiiput. :D

  VastaaPoista
 5. Voi niitä herroja!!!!

  Mähän olen ihan heikkona lakupiippuihin, ei tee yhtään heikkoa vetää laatikollista noin niinkuin illan mittaan. Ja verenpaineet nousee...

  VastaaPoista
 6. Kiva lukea tätä nälkäisenä. Mä luulen tietäväni, mistä vois käydä ostamassa laatikollisen :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa hyysäystä. Lakupiiput on hyviä, eikä niitä minään piippuina osaa pitää. Vakavampiankin murheita voisi siellä EU:ssa pohtia.

  VastaaPoista
 8. On se oikein saivartelua ettei lakritsipiippuja voisi lapsille antaa!

  VastaaPoista
 9. Nimetön4/1/14

  Lakupiiput on ihan parhaita, sanoo myöhäisherännäinen kommentoija. Vaadin, että sama maku pitää saada johonkin lakumuotoon, oli se piippu tai pallero!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...